Klausimai, diskusijos apie produktus Saulės apsaugos tinklelis
13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
3 pranešimai
emma
labas, ar yra tik viršutinis stogas.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, tai yra tik apsauginis tinklas, aptvaras parduodamas atskirai. https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
18 pranešimai
ludovic
Sveiki, ar galite parodyti man vaizdą su "dalyku, kuris užsidaro", nes aš bandau tai padaryti, bet nematau, kur. Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Rekomenduojame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba, kad galėtumėte konkrečiai išspręsti savo problemą. Tam tiesiog sekite savo užsakymą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
oriane
Sveiki, ar galite pasakyti matmenis, prašau? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas tinka aptvarui, kuris yra sudarytas iš 6 elementų, kurių kiekvienas yra 63 × 60 cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
isis
Sveiki, ar tinklas tinka spalvotai parko aptverčiai? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas tinka tik nurodytai gaminio nuorodai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
35 pranešimai
sandra
ar parduodamas vien tinklas yra didesnis nei tas, kuris pateikiamas su aptvaru 6242? jei taip, galbūt jis tiks mano aptvarui? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, deja, šis tinklas netiks pritaikytas jūsų aptvarui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
35 pranešimai
sandra
ir mano užsakyme ref. yra 6242 (bet tinklas pateikiamas kartu toje pačioje dėžėje!!!) ar yra tinklas, kuris atitiktų mano aptvarą? ačiu kitaip aptvaras yra geros kokybės ir kainos santykis
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, jei tinklas tiekiamas su aptvaru, tai tinkamas tinklas. Todėl nėra kitų pritaikomų tinklų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
35 pranešimai
sandra
Aš visomis išgalėmis bandau, bet niekaip nepavyksta to pritvirtinti! Jis yra mažesnis nei aptvaras, kuriam jis parduodamas! Jei kam nors pavyko, prašau pasidalinti. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Ar tikrai turite aptvarą 6250 ar 6253? Pagarbiai, Zoomalia komanda