Klausimai, diskusijos apie produktus Saulės apsaugos tinklelis

13 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
EMMA
3 pranešimai
emma fr
labas, ar yra tik viršutinis stogas.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, tai yra tik apsauginis tinklas, aptvaras parduodamas atskirai. https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Ludovic
18 pranešimai
ludovic fr
Sveiki, ar galite parodyti man vaizdą su "dalyku, kuris užsidaro", nes aš bandau tai padaryti, bet nematau, kur. Pagarbiai.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Rekomenduojame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba, kad galėtumėte konkrečiai išspręsti savo problemą. Tam tiesiog sekite savo užsakymą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Oriane
1 pranešimai
oriane fr
Sveiki, ar galite pasakyti matmenis, prašau? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis produktas tinka aptvarui, kuris yra sudarytas iš 6 elementų, kurių kiekvienas yra 63 × 60 cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
Isis
1 pranešimai
isis fr
Sveiki, ar tinklas tinka spalvotai parko aptverčiai? Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, šis produktas tinka tik nurodytai gaminio nuorodai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Sandra
35 pranešimai
sandra fr
ar parduodamas vien tinklas yra didesnis nei tas, kuris pateikiamas su aptvaru 6242? jei taip, galbūt jis tiks mano aptvarui? ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, deja, šis tinklas netiks pritaikytas jūsų aptvarui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Sandra
35 pranešimai
sandra fr
ir mano užsakyme ref. yra 6242 (bet tinklas pateikiamas kartu toje pačioje dėžėje!!!) ar yra tinklas, kuris atitiktų mano aptvarą? ačiu kitaip aptvaras yra geros kokybės ir kainos santykis
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, jei tinklas tiekiamas su aptvaru, tai tinkamas tinklas. Todėl nėra kitų pritaikomų tinklų. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Sandra
35 pranešimai
sandra fr
Aš visomis išgalėmis bandau, bet niekaip nepavyksta to pritvirtinti! Jis yra mažesnis nei aptvaras, kuriam jis parduodamas! Jei kam nors pavyko, prašau pasidalinti. Ačiū
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Ar tikrai turite aptvarą 6250 ar 6253? Pagarbiai, Zoomalia komanda

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą