rusų žiurkėno narvas

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Sandra
8 pranešimai
sandra fr

Sveiki,

greitai turėsiu rusų žiurkėną ir užsisakiau narvą criceti 11, kuris parduodamas šioje svetainėje. Atstumas tarp narvelio strypų yra 1 cm. Ar manote, kad jis galės pabėgti? Ačiū už jūsų atsakymą!

Stéphane
7 pranešimai
stéphane fr

1 cm yra labai gerai.

Rusų žiurkėnas natūraliai yra gana didelis. Taigi tai visai neturėtų sukelti problemų.

Vis dėlto palauk kitų nuomonių, aš pats asmeniškai neturiu žiurkėno, bet manau, kad tai turėtų lengvai praeiti.

Manon
2 pranešimai
manon fr
[kairė]1 cm, tai labai gerai! ;)[/kairė]
anais
2 pranešimai
anais fr

Kokį narvą rekomenduotumėte mano rusų žiurkėnui, ji labai aktyvi?

Ačiū

Richard
2 pranešimai
richard fr

Aš tau rekomenduoju bent jau Ferplast Duna fun arba bet kokią 80 cm ilgio narvelį, jei gali sau leisti

margot
1 pranešimai
margot fr

Trio narvas yra labai geras 2 žiurkėnams.

Jei turi teritorinių problemų su savo kailiniais kamuoliukais, tereikia užkimšti vamzdžius. ...

Po to aš taip darau. 

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą