Roborovskio žiurkėnas
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
marie-sylvia
Sveiki visi,
Taigi, nusipirkau Habitrail Mini narvą savo Roborovski žiurkėnui.
Problema ta, kad jam sunku sukti ratą.
Ar kas nors kitas taip pat patyrė tokį dalyką??
Ką jūs patartumėte man daryti?
AČIŪ
81 pranešimai
sandy
Sveiki,
Kai gavau savo žiurkėną (rusų), iš pradžių jis niekada nesinaudojo ratu ir aš nerimavau, bet man pasakė, kad tai todėl, kad jis buvo per jaunas. Ir iš tiesų po kurio laiko jam pavyko, ir tada prasidėjo...
Po to naktimis nuolat suko ratą... lol
Iki greito susitikimo
83 pranešimai
gloriane
Sveiki
Maniškis taip pat turėjo sunkumų sukti ratą, nes jis buvo kietas, todėl aš uždėjau saulėgrąžų aliejaus, kur jis turėtų suktis, ir po to jam pavyko lengvai.
2 pranešimai
marie-sylvia
[kairėje]ačiū už jūsų pasiūlymus,[/kairėje][kairėje]iš tikrųjų jis jau anksčiau naudojosi savo senuoju narvu, iš tiesų tai buvo mini habitrail narvo turinys, kuris jam netiko, aš jam nupirkau habitrail ovo išorinį ratą ir pridėjau jį prie jo narvo, ir jis vėl linksminasi.[/kairėje][kairėje]Man tikrai skaudėjo širdį matyti, kad jis nebesisuka ratu ir bandė jį sukti, bet nesugebėjo, o tuo tarpu aš jam nupirkau kamuoliuką, kad kompensuotų, ir katinas ponas buvo nepatenkintas, nes jis bijojo kamuolio [/kairėje][kairėje]Dar kartą ačiū už viską [/kairėje]