Klausimai, diskusijos apie produktus Riebalų rutulių rinkiniai laukiniams paukščiams HAMIFORM

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

16 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Isabelle
7 pranešimai
isabelle fr
Kalbant apie mane, aš pirkau riebalų rutuliukus šioje svetainėje, kiekvieną kartą jie buvo arba sutrinti, be tinklo, arba kai buvo tinklelis, jis dažnai buvo supleišėjęs, prastos kokybės laikiklis, paskambinau, konsultantė kaltino transporto įmonę, kas neįmanoma, todėl perku kitur
DANIELLE
3 pranešimai
danielle fr
Iš savo pusės, kai gavau sutraiškytus rutuliukus, maniau, kad kaltė tenka vežėjui. Dėžė buvo prastos būklės su įspaustais kampais, ji tikrai buvo pažeista. Nemanau, kad asmuo, įdėjęs prekes į dėžę, būtų pasirinkęs jau sugadintą pakuotę. Be to, šiuos rutuliukus gavau už savo dovanų taškus, tad nesiskųsčiau dėl to. Dauguma mano pirkinių šioje svetainėje yra susiję su akvariumine žuvininkyste, ir galiu pasakyti, kad naudojuosi šia svetaine daugelį metų ir niekada neturėjau problemų, išskyrus šiuos rutuliukus ir pusei sutraiškytą dėžę, apie kurią pranešiau. Asmeniškai nesu mokamas jų ginti - tai tik mano asmeninė nuomonė.
CHRISTINE
2 pranešimai
christine fr
Labas vakaras, man taip pat kelis kartus davė riebalų kamuoliukus kaip dovaną ir kiekvieną kartą dauguma kamuoliukų būdavo iš dalies sutrupėję. Nuoširdžiai manau, kad kadangi tai dovana, įdeda į pakuotę maišelius, kurie nėra reprezentatyvūs. Paskutinį kartą tik 2 kamuoliukai buvo „nepažeisti“.
CHRISTINE
2 pranešimai
christine fr
Labas vakaras, tas pats ir man. Kiekvieną kartą, kai kaip dovaną gaunu riebalų rutuliukus, retai kurie išlieka sveiki! Manau, kad jie deda tik neprezentiškus maišelius, nes tai dovana. Paskutinį kartą tik 2 rutuliukai buvo beveik nepažeisti, o kiti tiesiogine prasme sutrupėję!
Benedicte
2 pranešimai
benedicte fr
Ant pakuotės, atrodo, kad tai buvo nurodyta
CAROLE
6 pranešimai
carole fr
Sveiki, dėl užduoto klausimo sutinku su kitais naudotojais patvirtindamas, kad kamuoliai nėra pagaminti iš palmių aliejaus. Mes jais pasitikime ir vis dėlto geriausia sudedamoji dalis kamuoliams išlieka aliejai ir sėklos, o ne gyvūniniai ir tam tikri augaliniai riebalai, kurie gali būti nuodingi paukščių virškinimo sistemai. Kamuoliai, įsigyti svetainėje, buvo gerai priimti, vienintelis trūkumas yra jų per didelis trapumas, paukščiai lieka prisikabinę prie laikiklio ir kai kurie net į juos įlenda! Todėl, net jei jie nesuvalgyti, jie byra ant žemės į truputį. Nėra tinklų, todėl jie geriau sulaikomi, tai iš tikrųjų taip pat galtina transportuojant, kai kurie paketai netinkami naudoti arba verčia vėl šildyti ir iš naujo formuoti riebalus ir atlikti darbą iš naujo! Trumpai tariant, jie yra linksmi, bet labai trapūs. Geriausia būtų platinti ingredientus ir receptus per LPO, kad ornitologinio gyvenimo rėmėjai galėtų suteikti paukščiams substratą, kurio jiems reikia vis daugiau. Priešingu atveju, kuo mažiau medžių, tuo mažiau paukščių! Skubumas yra vis didesnis, tai net nebėra hobis, bet beveik pareiga ginti ir saugoti pobūvius ir pagal tai ar tai tikrai jiems naudinga ilgainiui, bet mums ateitis parodys. Atrodo, kad bent jau aš stebėjau tam tikrų paukščių grupių padidėjimą! Taigi aš tęsiu, tai dabar kainuoja tam tikrą biudžetą! nes tai taip pat yra brangu, todėl geriausia paukščiams būtų daryti kamuolius pačiam galvoju dabar pat! Sekite su Zoomalia
DANIELLE
3 pranešimai
danielle fr
Jokios problemos dėl kokybės, bet dabar teikiu pirmenybę toms, kurios yra mažame tinklelyje, nes kitais atvejais kai kurios atkeliauja jau susmulkintos pakuotėje ar net sutrintos, kaip man yra nutikę, o kitos, kai tik truputį lesinamos, visiškai suyra priklausomai nuo paukščio, kuris jas lesina, jei tai yra zylė, tai nieko tokio (galbūt), bet jei tai pora margųjų genių, kurie dažnai jas sumala per kelias sekundes, jei nėra tinklo, viskas atsiduria ant žemės, tačiau tai yra juodųjų strazdų džiaugsmas, kurie knaisiojasi po žeme, visi yra patenkinti, todėl, nors jos ir šiek tiek brangesnės, dabar pasirinkau tas su tinklais ir mano atveju niekada neaptikau paukščio, kurio kojos būtų įstrigusios į tinklą, bet, aišku, tai gali atsitikti, ir tai, ką visi mėgsta pas mane žiemą, yra įvairios žemės riešutų sviesto rūšys, išskyrus tas su raudonaisiais vaisiais (keista), bet atsargiai, jokio žemės riešutų sviesto, skirto žmonėms, kurį galite rasti prekybos centre kartu su kitais nesveikais dalykais, nes jame yra paukščiams kenksmingų priedų, todėl rinkdamiesi tik tą, kuris skirtas paukščiams, įsigykite jį gyvūnų prekių parduotuvėje.
SYLVIE
2 pranešimai
sylvie fr
viskas yra pažymėta ant pakuotės, ir tai yra labai geri produktai mūsų draugams, laukiniams paukščiams, žiemos metu
Sophie
2 pranešimai
sophie fr
Sveiki, ar galėtumėte patvirtinti, kad šiose riebalų rutuliukuose nėra palmių aliejaus, ir pridėti sudėtį? Dėkoju už jūsų atsakymą. Pagarbiai
Celine
1 pranešimai
celine fr
Sveiki, nebėra pakuotės, atsiprašau
Danielle
2 pranešimai
danielle fr
Aš nebeturiu pakuotės... Bet ten buvo nurodyta „be palmių aliejaus“
Christelle
16 pranešimai
christelle fr
Sveiki, didžiosiomis raidėmis ant pakuotės "BE Palmės Aliejaus". Tas pats su Hamiform riebalų blokais: grūdai, sėklos, žemės riešutų sėklos (mažiausiai 4%), aliejai ir riebalai.
MARIE HELENE
1 pranešimai
marie helene fr
Sveiki, ant pakuotės nurodyta, taip pat matoma nuotraukoje svetainėje, kad palmių aliejaus nėra.
Chantal
3 pranešimai
chantal fr
Atsiprašau, bet aš nebeturiu pakuotės, tačiau manau, kad ant jos buvo nurodyta "be palmių aliejaus". Bet kokiu atveju, "mano" paukščiai mėgaujasi
Charles
1 pranešimai
charles fr
Sveiki, Jame nėra palmių aliejaus
agnès
3 pranešimai
agnès fr
Sveiki, Sophie_A, po to tai laukiniai paukščiai... Ne narve, kuriems dalinu. Ar manote, kad tai turi įtakos jų sveikatai??? Aš abejoju. Atsakymas : be palmių aliejaus. Tačiau LABAI SVARBU nuimti tinklą, kuris juos supa, kad mažos letenėlės nesusipainiotų ir neleistų paukščiui pakilti.
Annie
2 pranešimai
annie fr
Tai parašyta didžiosiomis raidėmis ant pakuotės; tereikia padidinti vaizdą ir galėsite tai pamatyti.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą