Klausimai, diskusijos apie produktus Riebalų kamuoliukų laikiklis paukščiams HAMIFORM
5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
patricia
Radau šį produktą pas konkurenciją, tačiau norėjau sužinoti, kaip pakabinti riebalų kamuoliukus be tinklo, nes juos perkėlus jie suskaidomi ir todėl nesilaiko. Dėkoju už jūsų informaciją.
2 pranešimai
mélanie
Sveiki, iš tikrųjų kamuoliukų negalima tiesiogiai pritvirtinti, nes jie subyra, todėl reikia įdėti kamuoliukus į tinklus. Aš asmeniškai esu labai patenkinta šiuo gaminiu, kuris atsparus vėjui ir ant kurio paukščiai gali užlipti ir prisikabinti. Kadangi mano riebalų kamuoliukai neturi tinklų, aš juos pagaminau iš svogūnų ir laiškinių česnakų tinklų.
2 pranešimai
patricia
Dėkoju už informaciją, tačiau tinklai yra pavojingi paukščiams, kurie gali įstrigti savo snapu. Rasiu kitą sprendimą.
2 pranešimai
brigitte chrystel
Asmeniškai, aš visada naudoju plačios akies tinklus. Paukščiai gali maitintis be pavojaus, bent jau per 15 metų aš su šia sistema neturėjau jokių problemų. Pagarbiai
2 pranešimai
mélanie
Mano dalimi, tas pats – niekada neturėjau problemų su tinklais, kuriuos naudoju. Paukščiai mėgaujasi dešimtimis.
7 pranešimai
isabelle
Labas vakaras, aš perku riebalų rutuliukus be tinklo, nes tai pavojinga paukščiams, šis laikiklis man tarnauja tik kaip dekoracija!