Klausimai, diskusijos apie produktus Riebalų kamuoliukų laikiklis paukščiams HAMIFORM

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Patricia
2 pranešimai
patricia fr
Radau šį produktą pas konkurenciją, tačiau norėjau sužinoti, kaip pakabinti riebalų kamuoliukus be tinklo, nes juos perkėlus jie suskaidomi ir todėl nesilaiko. Dėkoju už jūsų informaciją.
Mélanie
2 pranešimai
mélanie fr
Sveiki, iš tikrųjų kamuoliukų negalima tiesiogiai pritvirtinti, nes jie subyra, todėl reikia įdėti kamuoliukus į tinklus. Aš asmeniškai esu labai patenkinta šiuo gaminiu, kuris atsparus vėjui ir ant kurio paukščiai gali užlipti ir prisikabinti. Kadangi mano riebalų kamuoliukai neturi tinklų, aš juos pagaminau iš svogūnų ir laiškinių česnakų tinklų.
Patricia
2 pranešimai
patricia fr
Dėkoju už informaciją, tačiau tinklai yra pavojingi paukščiams, kurie gali įstrigti savo snapu. Rasiu kitą sprendimą.
BRIGITTE CHRYSTEL
2 pranešimai
brigitte chrystel fr
Asmeniškai, aš visada naudoju plačios akies tinklus. Paukščiai gali maitintis be pavojaus, bent jau per 15 metų aš su šia sistema neturėjau jokių problemų. Pagarbiai
Mélanie
2 pranešimai
mélanie fr
Mano dalimi, tas pats – niekada neturėjau problemų su tinklais, kuriuos naudoju. Paukščiai mėgaujasi dešimtimis.
Isabelle
7 pranešimai
isabelle fr
Labas vakaras, aš perku riebalų rutuliukus be tinklo, nes tai pavojinga paukščiams, šis laikiklis man tarnauja tik kaip dekoracija!

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą