Reikia pagalbos dėl žiurkių
1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
aglae
Labas vakaras, tikiuosi, kad kas nors prisijungęs ir gali man padėti, nes šią naktį vaikščiojau savo gatvėje ir krūme pamačiau albinosų žiurkę, stovinčią ant užpakalinių kojų ant maišo ir besižvalgantį aplink. Prisiartinau, o jis nepabėgo, o po juo buvo maža narvelis, apgaubtas polistirenu viduje ir aliuminio folijos sluoksniu išorėje...? Aš jį pagavau ir parsinešiau į namus, nors apie žiurkes visiškai nieko neišmanau ir nežinau, ką daryti... Turiu jūrų kiaulytes, todėl bijau, kad jis gali turėti kokių nors ligų ar panašiai (nusiploviau rankas ir persirengiau drabužius, su kuriais jį paėmiau...). Kol kas įdėjau vandens, jis yra gana mažas, bet ne visai jauniklis, turi užgijusias žaizdas ant nugaros (kaip kitų graužikų įkandimai, man tai primena, ką darė mano kiaulytės). Nežinau, kuo jį pamaitinti, jam vanduo atrodo neįdomus, jis šiek tiek klaidžioja narve, o dabar pasislėpė slėptuvėje, kurią jam paruošiau. Ką turėčiau daryti? Ar reikėtų jį kuo greičiau nuvesti pas veterinarą, bet ką aš turėčiau su juo daryti? Net nežinau, ar būtų įmanoma jį laikyti, turint jau jūrų kiaulytes... Labai dėkoju, jei galėtumėte man paaiškinti
3 pranešimai
munos
Veto iš karto