Klausimai, diskusijos apie produktus Prisijungimas narvas / vamzdis narveliui Ferplast

15 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Agnès
3 pranešimai
agnès fr
Sveiki, kokie yra bendri šio vamzdžio laikiklio matmenys (Ilgis x Plotis x Aukštis)? Mano Ferblast narvo durų matmenys yra 12x12, nuo pirmo viršutinio strypo iki pirmo apatinio strypo. Dėkoju iš anksto.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis prijungimas nebus tinkamas narvo durims. Jis turėtų būti naudojamas specialiai tam skirtose angažose kai kuriuose narvų modeliuose. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Stéphanie
3 pranešimai
stéphanie fr
Sveiki, mano durų tarpai yra maždaug 14 cm / 13 cm. Ar turite ką nors tinkamo?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šie sujungimai veikia tik su Ferplast prekės ženklo narvais, jie netiks kitiems modeliams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Jeremy
1 pranešimai
jeremy fr
Sveiki, ar šis jungtis tinka "savic habitat" prekės ženklo narve?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes nerekomenduojame šio produkto Savic habitat narvui. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
amandine
1 pranešimai
amandine fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar galiu naudoti šią jungtį standartinei grotelėms skirtai narvei sujungti su Habitrail prekės ženklo narve? (žinoma, pjaustant groteles) Arba galbūt turite kitą produktą, kuris man galėtų būti naudingas? Iš anksto dėkoju.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes nerekomenduojame sujungti dviejų narvelių tokiu būdu ir pjauti savo narvo strypus, nes tai būtų pernelyg pavojinga jūsų graužikui. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
Richard
2 pranešimai
richard fr
Sveiki, ar šis priedas pateikiamas su kamščiu, kaip atrodo nuotraukoje? Turiu omenyje kamštį, kuris uždaro įėjimo angą arba Ferplast vamzdžio angą. Ačiū!
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Iš tiesų, yra dangtelis. Pagarbiai Zoomalia komanda
PAULINE
2 pranešimai
pauline fr
sveiki, ar galėtumėte man pasakyti, ar šios vamzdžiai tinka Prestige Lolita narveliams? Ačiū už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, ne, abu prekių ženklai nėra suderinami. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Noemie
1 pranešimai
noemie fr
Sveiki, ar galėtumėte paaiškinti, kaip jis uždedamas ant narvo? Norėčiau įsigyti "duna multy" narvą, ar reikės nupjauti viršutines strypus, kad jį pritvirtinčiau? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, iš tiesų norint pritaikyti šiuos jungtukus prie šio narvelio, kuriame nėra angos vamzdžiams pagrinde, reikės iškirpti keletą strypų. Galite pažiūrėti Duna Fun nuotraukas, kad pamatytumėte, kaip viskas sumontuota. Pagarbiai
Isabelle
1 pranešimai
isabelle fr
Ką reiškia "X2", ar tai reiškia, kad šis produktas parduodamas po 2 už 3.50€? Nes man reikia tik dviejų ir nenorėčiau likti su keturiais, nes man tai būtų nenaudinga. Ačiū už jūsų atsakymą.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, x2 reiškia, kad produktas yra dviejų vienetų komplekte. Nurodyta kaina yra už vieną komplektą. Todėl jums reikia užsakyti tik vieną komplektą. Pagarbiai

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą