Klausimai, diskusijos apie produktus Savic Primo 60 Knock Down narvas juodas - H70cm
32 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
tyler
Sveiki, ar šis narvas tinka porai deimantinių mandarinių? Jei taip, kiek maksimaliai galiu jų patalpinti (nesukeliant nepatogumų)? Ačiū :)
3 pranešimai
claude
Sveiki, šios narvelio laikiklis (Pied TOLEDO 60 tamsiai mėlynas su ratukais) nebeturi atsargų svetainėje... kur galėčiau rasti kitą? Kuo galima būtų pakeisti? Ar jis vėl bus prieinamas (jei taip: kada?)? Pagarbiai, Camille
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, šiuo metu nėra šiai narvei tinkamos pėdos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
5 pranešimai
roxane
Sveiki, ar šio narvelio matmenys yra pakankami nimfiniam papūgai? Ar galima į šį narvelį įdėti dvi, ar jis bus per mažas? Ačiū!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas tiks kalopsitai. Dviem kalopsitams rekomenduojame šį narvą: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-primo-60-open-empire-knock-down-p-37197.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas tinka kalopsitei. Dviem kalopsitei rekomenduojame šį narvą: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-primo-60-open-empire-knock-down-p-37197.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
brigitte
Sveiki, ar galite pasakyti, kiek yra durų? Ar įmanoma įrengti 2 vonias lauke (vieną su vandeniu, kitą su smėliu)? Ačiū už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šiame narve yra tik viena vieta lauko voniai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
sylvie
Man nepavyksta rasti šio produkto kodo svetainėje: Toledo 60 jūrinis mėlynas narvelio stovas su ratukais. Ar galite, prašau, man padėti? Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Nuoroda yra tokia: 41527.https://www.zoomalia.com/animalerie/pied-toledo-60-bleu-marine-avec-roulettes-p-15360.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
sylvie
labas 129 € tai narvo su stovu kaina 79 € tai tik narvo kaina ar taip yra?ar galima gauti stovą su ratukais
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Prie šio narvelio priderinta kojelė yra ši: Tamsiai mėlyna TOLEDO 60 narvo kojelė su ratukais - 66.5 x 37 x h75cm Pagarbiai, Zoomalia komanda
12 pranešimai
marina
Sveiki, turiu trigubą Martha narvą (mažiems graužikams), ar galiu pridėti paukščių priedų ir paversti jį paukštelių narvu?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, mes nerekomenduojame graužikų narvo naudoti paukščiams, nes jo aukštis yra per mažas. Angos nėra pritaikytos, o priežiūra yra sudėtingesnė, nes nėra išimamo stalčiaus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
12 pranešimai
marina
Sveiki, ar ši narvas tinka kalopsitei, ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas tiks kakaduinams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
eddy
Sveiki. Norėjau sužinoti, ar yra pakeičiamas dugnas šiai narvai arba ar yra toks, kurio matmenys būtų tokie patys. Ačiū.
1 pranešimai
okba
Sveiki, ar šiam narvui yra palaikymas?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Palaikymas buvo pridėtas, jis prieinamas tik užsakant. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
nicole
Sveiki, ar šis narvas tiktų 5-6 banguotiems papūgėlėms? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši narvas yra erdvus, jame be vargo gali būti iki šešių paukščių. Pagarbiai, „Zoomalia“ komanda
1 pranešimai
diane
Labas, norėčiau sužinoti, kaip elgtis, jei narvas atkeliauja sulaužytas? Ar grąžinimo procesas yra greitas? Ar mums yra grąžinami pinigai, ar turime nusiųsti narvą atgal (savo sąskaita?), o jūs siunčiate kitą? Ar turėjote daug problemų dėl šio narvo sugadinimo? Nes pirmąjį, kurį nusipirkau gyvūnų parduotuvėje, kainavo 110€, ir nežinau, ar jis vis dar yra prieinamas ten, kur jį pirmą kartą pirkau, todėl jūsų kaina už tą patį narvą mane labai domina. Ačiū, gero dienos!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki! Gavę savo siuntinį, rekomenduojame jį patikrinti pristatymo darbuotojo akivaizdoje. Jei pastebite pažeidimų, rekomenduojame atsisakyti siuntinio. Mūsų klientų aptarnavimo skyrius yra pasiruošęs atsakyti į jūsų klausimus. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marie-line
kokį narvą pasirinkti mano 2 neatskiriamiems paukščiams
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši narvas puikiai tinka jūsų meilės paukščiams. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
patrick
Sveiki. Ar ši narvelis tiktų dviem banguotoms papūgoms, ir ar, remiantis nurodytu tarpeliu tarp strypų, galite garantuoti, kad mažas katinas negalėtų įkišti letenėlės? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, porai banguotųjų papūgėlių (mažo dydžio) rekomenduojame narvą, kurio matmenys yra 40 x 40 x 45 cm. Porai banguotųjų papūgėlių (didelio dydžio) rekomenduojame narvą, kurio matmenys yra 150 x 50 x 60 cm. Šio narvo strypų atstumas yra 9,5 cm. Katės letenėlė todėl negalės praeiti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
4 pranešimai
brigitte
Sveiki, ar šis narvelis yra savarankiško surinkimo? Ačiū. Ar būtų galimybė gauti jūsų telefono numerį (jei atvykęs straipsnis būtų pažeistas)? Atsiprašau, bet aš nerandu jo svetainėje. Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jums reikės patiems surinkti kelis elementus, tačiau nieko sudėtingo. Galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba telefonu 0 892 494 028 kiekvieną dieną nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 10:30 iki 12:30 ir nuo 14:30 iki 17:30. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
brigitte
Domina PICCO, esu susidomėjusi modeliu 80X50X70 primo 60kd 63919. Ar galima lengvai ir visiškai pašalinti dėklą iš narvo, nes norėčiau, kad mano paukštis ganytųsi lauke? Ar šiame narve yra grotelės virš dėklo? Jei taip, ar jas taip pat galima lengvai nuimti? Ar strypų tarpas tinkamas žvirblinių šeimos paukščių jaunikliams, kurių dydis yra mažesnis nei 1 cm? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą. Jau esu klientė.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Narvo padėklas gali būti nuimtas, jei norite padėti narvo groteles tiesiai ant žolės pagrindo. Šis padėklas turi išimamą stalčių, kad būtų galima išvalyti narvo dugną. Narvo dugne nėra grotelių. Taip, grotelių tarpai tinka kanarėlių jaunikliams. Nuoširdžiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
duygu
Sveiki, ar tai yra Ilgis 80 Plotis 50 Aukštis 70?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, taip, teisingai. Pagarbiai, Zoomalia komanda