Prie mano durų radau kanarėlę

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
christelle
1 pranešimai
christelle fr
Sveiki visi, šiandien mano šuo paliko prie durų kanarėlę, kurią jis surado sode. Mes jai improvizavome narvelį iš kartoninės dėžės ir vištų vielos, keletą laktų iš šakų. Mes padėjome ją svetainėje, kad išdžiūtų, ir padaviau jai duonos bei vandens. Ji turi žiedą ant kojos ir šiek tiek švilptelėjo. Ar šis žiedas gali padėti man rasti, kam ji priklauso? Ačiū
Samuel
8 pranešimai
samuel fr

Paukščių žymėjimas dažniausiai leidžia identifikuoti augintoją, tačiau sekimas dažnai baigiasi šiame etape, nes gyvūnų parduotuvėse pardavėjai paprastai neužrašo naujo savininko kontaktinių duomenų kiekvienam gyvūnui.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą