Prancūzų kalbos graužikų mėgėjų asociacija

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Jessica
7 pranešimai
jessica fr

Pristatome frankofonų graužikų mėgėjų asociaciją

Tai yra informacijos, graužikų apsaugos ir jų gerovei palankių veislynų pirkimas.

Nedvejokite apsilankyti mūsų gražioje svetainėje ir forume, laukiame Jūsų!

Aš esu atsakinga už reklamą, partnerystes ir t.t.!

www.afar-asbl.ne/info

Laukiame jūsų

Iki greito susitikimo

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Sveika, Jessica,

Peržiūrėjau tavo svetainę, ji labai šauni ir kupina patarimų apie graužikus.

Man labai patiko!

Iki pasimatymo!

Jessica
7 pranešimai
jessica fr

Ačiū Sandra, bet noriu patikslinti, kad tai nėra mano svetainė, nesu klubo kūrėja

esu aktyvi narė

Nedvejodama užsiregistruok forume, visi yra laukiami!!

Iki pasimatymo

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą