Piktybinis žiurkėnų elgesys
Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
gaytan
Sveiki, maždaug prieš 2 mėnesius, mano vaikinas ir aš pasiėmėme 2 pelėnus (greičiausiai pateles): vieną pilką ir vieną smėlio spalvos, tačiau pilkosios elgesys yra gana keistas. (Jos nuo pat pradžių gerai sutarė, tik smėlio spalvos švelniai dominavo, bet neskaudindama kitos.) Iš pradžių pilkoji nekando, bet smėlio spalvos porą kartų pabandė. Po kurio laiko pilkoji pradėjo mums įkąsti į pirštus, kartais kelis kartus iš eilės. Visgi atėjome švelniai, po vieną, kad jos nebijotų, o kai tik kanda, sakydavome „ne“ ir papūtdavome į ją, kaip sužinojau internete. Jau keletas dienų praėjo, kai ji nebėra apkandžioja, tačiau panašu, kad ji nuolat erzina smėlio spalvos pelę. Ji kuo greičiau bėga paskui ją per abi narvelius (viena didelė trijų aukštų narvelis, sujungtas vamzdžiais, taip pat vamzdis, jungiantis į kitą, ganėtinai aukštą narvelį) beveik visą dieną be perstojo, ir smėlio spalvos pelė iš pavojaus beldžia koja ir atrodo išsigandusi. Tačiau paskui jos stovi ant dviejų užpakalinių kojų ir atrodo, kad daro vienos kitoms "bučinius". Tai keista, aš nežinau, ar tai švelnu, ar ne ^^ Taigi, norėčiau žinoti, ar tai normalu, nes smėlio spalvos pelė man gaila, ir bijau, ar tai nėra žiauru. Dėkoju už jūsų atsakymus, nuoširdžiai