papūgos narvas
taip, visų mūsų RHR Quality narvų maitinimas vyksta iš išorės
Sveiki,
Man pranešama, kad paukščių narvas Ferplast Max 8 yra visiškai išardomas;
Ar galite tai patvirtinti?
Ačiū
Sveiki,
Taip, Ferplast narvas yra visiškai išardomas.
labas, ar Zolux Coco narvas tinka pilkajai žako papūgai?
Sveiki,
Nusipirkome "Zolux" narvą pilkajam papūgai (Jako) ir mums sakė, kad viršuje yra durelės, bet jų nerandame
Ar galite mums padėti?
Labas vakaras,
kokia yra tinkamiausia narvas pilkiesiems papūgėlėms?
Sveiki, Akimai,
Manau, kad „Amazone“ narvas yra gana tinkamas pilkajai Afrikos papūgai.
Iki pasimatymo!
Sveiki,
Ačiū už jūsų atsakymą.
Pagarbiai.
Sveiki,
Falko narvas yra labai vertinamas mūsų klientų, skirtas žako papūgoms ir amazonėms.
Pagarbiai,
Sveiki,
Ačiū, bet kaina ne mano biudžete.
Pagarbiai.
labas, geriausiai Kongo pilkajam papūga tinka voljeras arba narvas su stovu
Salut, je cherche une cage de transport pour mon perroquet avec des mangeoires pour l'eau et les graines. Il n'y en a pas sur le site. Où pourrais-je en trouver une neuve ? Merci pour l'info.
aš kreipiuosi į jus norėdamas padėkoti už jūsų malonumą greitai atsakyti dėl transportavimo narvo, tuo pačiu metu galite man pasakyti, ar yra dvi lesyklėlės vandeniui ir sėkloms transportuoti, ačiū, tai man padės pervežti mano papūgą, jis bus patenkintas nuoširdžiai
Taip, priekinėje narvo dalyje turite du lesyklėlius (galite maitinti iš išorės).
Aš kreipiuosi į jus, kad pasakyčiau, jog pilkąją Afrikos papūgą galite pripratinti voljere kaip ir ant savo narvo viršaus. Priešingai, aš įsigijau ją būdama dviejų su puse mėnesio ir galiu pasakyti, kad ji džiaugiasi išlipdama iš narvo ir pati grįžta į jį. Jei turite klausimų, nedvejodami klauskite.
Aš ateinu jūsų informuoti, aš turiu pilką papūgą iš Gabono, kurią nusipirkau labai mažą, kai jai buvo du mėnesiai ir pusė. Ji turi varpo formos narvą ir jai visiškai nenuobodu. Ji buvo pripratinta išeiti savarankiškai ir yra labai laiminga. Neprivaloma pirkti voljerą, nes ji gali jame nuobodžiauti. Jei norite man užduoti klausimų, nedvejodami, aš jums atsakysiu.
Didelė papūgų narvas Jac... užsakiau narvą savo vienerių metų papūgai iš jūsų svetainės už 139,42, o aš jį pirkau už 149 eurus. Jis linksmas, lengvai surenkamas, gražus ir tvirtas. Mano papūga buvo šiek tiek nedrąsi, kai reikėjo įdėti į vidų, bet iš tiesų buvo labai laiminga dėl šios gražios dovanos ir sako: oooooooooouuuuuuuuuuuoooooooiiiiiiiii, ji graži ir ne per brangi. Dėkoju už jūsų reklaminį pasiūlymą.