papūgos narvas

18 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
gislaine
1 pranešimai
gislaine fr
[gauche]jei „Penthouse Play Sand“ narvelis maitinamas iš išorės, tai kainuoja 329 €[/gauche] [gauche]maitinimas vyksta iš išorės [/gauche]
Michel
4 pranešimai
michel fr

taip, visų mūsų RHR Quality narvų maitinimas vyksta iš išorės

Robert
1 pranešimai
robert fr

Sveiki,

Man pranešama, kad paukščių narvas Ferplast Max 8 yra visiškai išardomas;

Ar galite tai patvirtinti?

Ačiū

Pierre
134 pranešimai
pierre fr

Sveiki,

Taip, Ferplast narvas yra visiškai išardomas.

cedric
2 pranešimai
cedric fr

labas, ar Zolux Coco narvas tinka pilkajai žako papūgai?

loic
2 pranešimai
loic fr

Sveiki,

Nusipirkome "Zolux" narvą pilkajam papūgai (Jako) ir mums sakė, kad viršuje yra durelės, bet jų nerandame

Ar galite mums padėti?

akim
3 pranešimai
akim fr

Labas vakaras,

kokia yra tinkamiausia narvas pilkiesiems papūgėlėms?

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Sveiki, Akimai,

Manau, kad „Amazone“ narvas yra gana tinkamas pilkajai Afrikos papūgai.

Iki pasimatymo!

akim
3 pranešimai
akim fr

Sveiki,

Ačiū už jūsų atsakymą.

Pagarbiai.

Michel
4 pranešimai
michel fr

Sveiki,

Falko narvas yra labai vertinamas mūsų klientų, skirtas žako papūgoms ir amazonėms.

Pagarbiai,

akim
3 pranešimai
akim fr

Sveiki,

Ačiū, bet kaina ne mano biudžete.

Pagarbiai.

martine
7 pranešimai
martine fr

labas, geriausiai Kongo pilkajam papūga tinka voljeras arba narvas su stovu

martine
7 pranešimai
martine fr

Salut, je cherche une cage de transport pour mon perroquet avec des mangeoires pour l'eau et les graines. Il n'y en a pas sur le site. Où pourrais-je en trouver une neuve ? Merci pour l'info.

martine
7 pranešimai
martine fr

aš kreipiuosi į jus norėdamas padėkoti už jūsų malonumą greitai atsakyti dėl transportavimo narvo, tuo pačiu metu galite man pasakyti, ar yra dvi lesyklėlės vandeniui ir sėkloms transportuoti, ačiū, tai man padės pervežti mano papūgą, jis bus patenkintas nuoširdžiai

Michel
4 pranešimai
michel fr

Taip, priekinėje narvo dalyje turite du lesyklėlius (galite maitinti iš išorės).

martine
7 pranešimai
martine fr
[kairėje]Labas, ačiū už greitą ir konkretų atsakymą. Pagarbiai[/kairėje][kairėje][/kairėje][kairėje][/kairėje]
martine
7 pranešimai
martine fr

Aš kreipiuosi į jus, kad pasakyčiau, jog pilkąją Afrikos papūgą galite pripratinti voljere kaip ir ant savo narvo viršaus. Priešingai, aš įsigijau ją būdama dviejų su puse mėnesio ir galiu pasakyti, kad ji džiaugiasi išlipdama iš narvo ir pati grįžta į jį. Jei turite klausimų, nedvejodami klauskite.

martine
7 pranešimai
martine fr

Aš ateinu jūsų informuoti, aš turiu pilką papūgą iš Gabono, kurią nusipirkau labai mažą, kai jai buvo du mėnesiai ir pusė. Ji turi varpo formos narvą ir jai visiškai nenuobodu. Ji buvo pripratinta išeiti savarankiškai ir yra labai laiminga. Neprivaloma pirkti voljerą, nes ji gali jame nuobodžiauti. Jei norite man užduoti klausimų, nedvejodami, aš jums atsakysiu.

martine
7 pranešimai
martine fr

Didelė papūgų narvas Jac... užsakiau narvą savo vienerių metų papūgai iš jūsų svetainės už 139,42, o aš jį pirkau už 149 eurus. Jis linksmas, lengvai surenkamas, gražus ir tvirtas. Mano papūga buvo šiek tiek nedrąsi, kai reikėjo įdėti į vidų, bet iš tiesų buvo labai laiminga dėl šios gražios dovanos ir sako: oooooooooouuuuuuuuuuuoooooooiiiiiiiii, ji graži ir ne per brangi. Dėkoju už jūsų reklaminį pasiūlymą.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą