Klausimai, diskusijos apie produktus Pakeičiamas dėklas 100 cm narvui
12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
johanna
labas, ar šis konteineris vien tik 51 cm aukščio?
1 pranešimai
caroline
Ne, jis yra 16,5 cm aukščio
1 pranešimai
amanda
Sveiki, ar lovelis tinka prie Zeno 3 Empire narvo? Ačiū!
3 pranešimai
lauréne
Sveiki, ar šis pakaitinis konteineris yra skirtas apačiai? Kitaip tariant, be viršutinės dėžės skylės? Ačiū
1 pranešimai
stéphanie
Sveiki, aš matau, kad dėžės spalvos yra atsitiktinės, bet norėčiau sužinoti, ar turėtumėte juodą? Aš užsakysiu juodą-rožinę narvą nero3 ir norėčiau atsarginės 100 cm juodos dėžės. Ačiū už jūsų atsakymą. Pagarbiai
1 pranešimai
lucie
Sveiki, ieškau pakaitinio narvelio dugno Savic narveliui. Atrodo, tai būtų Savic Nero 2. Dėklas buvo mėlynas, o platforma/namelis – žalias. Aš atlikau matavimus ir atrodo, kad matmenys yra maždaug 48 cm x 97 cm, o ne 100 x 50. Ar šis produktas gali tikti? Dėkoju už atsakymą!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, mes galvojame apie „Nero 3“, tačiau šiuo metu neturime vien tik šio tvirtinimo pardavime. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
cathy
Sveiki, mano triušis sugraužė ėdžias. Ar jos parduodamos atskirai, ar kartu su viršutine grotele, vandens buteliuku ir šieno ėdžias? Ačiū už jūsų atsakymą. Cathy
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šiuo metu mes neparduodame atsarginių priedų svetainėje. Pagarbiai, Zoomalia Madeline
1 pranešimai
armel
Sveiki, kodėl parašyta, kad bakas yra sulankstomas? Iš anksto dėkoju!
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, informuojame, kad tai yra sulankstoma narva. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
1 pranešimai
charlotte
Sveiki, šiuo metu turiu šį narvelį 1 metro, bet kadangi padėklas yra sugadintas, norėčiau jį pakeisti. Ar šis padėklas yra prieinamas 1 metro ar 80 cm versijai? Dėkoju už jūsų atsakymą. Pagarbiai, Šarlotė.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Štai šios talpos matmenys: 100x50x51cm. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia