Pagalba mano jūrų kiaulytei prašau

3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Sarah
2 pranešimai
sarah fr

Sveiki, šį rytą pastebėjau, kad mano pusantro mėnesio amžiaus jūrų kiaulytė Vili turi nedidelę šašą ant skruosto. Aš paskambinau į gyvūnų prekių parduotuvę, ir noriu pasakyti, kad ši gyvūnų prekių parduotuvė yra labai gera ir išmano savo darbą. Tai ne kokia prasta gyvūnų parduotuvė. Jie man pasakė, kad tikriausiai jį įkando draugai, nes jis visada buvo mažiausias iš grupės. Man pasakė, ką daryti ir visa kita. Gydymą pradėjau šį rytą, bet jis vis dar kasosi ten, ir nerimauju, kad jo nagai gali pabloginti žaizdą. Ką daryti?? Neturiu jo žaizdos nuotraukos, bet jei norite, galiu padaryti. Ačiū iš anksto.

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

labas

būčiau tavimi, aš jį nuvežčiau pas veterinarą, be to, jie tau duos priemonių, kad jis nesikasyti

christine
1 pranešimai
christine fr

sveiki, aš leidžiu sau parašyti šį trumpą pranešimą norėdamas paklausti, ar galiu laikyti dvi jūrų kiaulytes kartu, kurios yra patelės, nes turiu 3 jūrų kiaulytes ir norėčiau pripratinti savo jūrų kiaulytes būti kartu, ko niekada nebandžiau daryti, kadangi mano jūrų kiaulytės kiekviena turi savo narvelį, tad ačiū, kad atsakysite, tai būtų malonu, mano nuoširdžiausi sveikinimai ...

Sabrina
58 pranešimai
sabrina fr

Labas Christine!

Manau, gali juos sudėti kartu. Tačiau reikia labai didelio narvelio, kad kiekvienas turėtų savo gyvybinę erdvę, ir kad narvelis būtų neutralus (kad nė vienas iš jūrų kiaulyčių niekada nebūtų gyvenęs tame narvelyje).

Tikiuosi, kad bendravimas vyks sklandžiai ;)

Iki pasimatymo,

Sabrina

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą