Klausimai, diskusijos apie produktus ORIJEN Puppy Be Grūdų šuniukams
20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
kevin
Aš ką tik pasiėmiau mažą nykštukinį taksą. Veisėjas jį maitino „Royal Canin Puppy“ maistu, bet jis turi minkštas išmatas ar net viduriavimą. Norėčiau sužinoti, ar tas maistas yra tinkamas mano šuniui?
1 pranešimai
gomes
Sveiki, ar šie sausi pašarai tinka vokiečių aviganei, kurios svoris yra 26 kg ir kuri laukiasi? Ir jei taip, kiek jų reikėtų duoti?
1 pranešimai
grégory
Sveiki, turiu 4 mėnesių haskį. Iki kokio amžiaus galiu jam duoti maistą šuniukams, prieš pereinant prie „normalaus“? Ačiū
2 pranešimai
annick
Sveiki. Turėtumėte savo haskiui duoti „puppy“ tipo sausą maistą iki metų amžiaus. Haskiai turi didelius energijos poreikius, todėl jiems reikia aukštos kokybės mitybos.
1 pranešimai
sylvie
Labas, nuo 1 metų amžiaus.
1 pranešimai
marie
Sveiki, ar šie pašarai tinka 6 mėnesių amžiaus standartiniam takso šuniukui? Ačiū
1 pranešimai
janos
Taip, jie yra gerai. Galite perskaityti apie Orijen šunų maistą ir apskaičiuoti, kiek turėtumėte duoti savo šuniui šioje svetainėje: https://emea.orijenpetfoods.com/fr-FR/dogs/dog-food/eu-ori-ns-puppy.html
2 pranešimai
annick
Sveika, Marija. Šios granulės yra mažo dydžio (1 cm). Aš jas duodu savo šuniui nuo tada, kai jį priglaudėme sulaukusį 8 mėnesių. Mano šuo yra 7 kg sveriantis žiurkiašunio tipo. Ji jas dievina ir jos skaniai kvepia, palyginti su kitomis granulėmis.
2 pranešimai
silvia
Sveiki, taip, visiškai: aš juos daviau savo dviem Džeko Raselo šuniukams, kurie yra dar mažesni nei taksas
1 pranešimai
sébastien frechet
Taip, be problemų. Duodu savo šuniukams nuo 6 savaičių
2 pranešimai
yann
Kokio amžiaus „Orijen“ šuniukų maistą reikia keisti į suaugusiųjų maistą? Ačiū už jūsų atsakymus
1 pranešimai
edwige
Sveiki, Yann. Tai priklauso nuo jūsų šuns dydžio, ar tai yra mažos, vidutinės ar didelės veislės. Maždaug vienerių metų amžiaus (11 - 12 mėnesių) vidutinio dydžio šunims (vokiečių aviganis, australų aviganis ir kt.) - apie 24 mėnesiai XXL dydžio šunims (naujiems foundnadams, Šv. Bernardinams, Tibeto mastifams, Kangalams ir kt.) - maždaug 6 ar 7 mėnesiai mažo dydžio šunims (Džeko Raselo terjeras, takselis, čihuahua ir kt.)
1 pranešimai
marguerite
Sveiki. Kokią racioną skirti 10 mėnesių australų aviganiui? Jauniems šunims ar dideliems jauniems šunims
4 pranešimai
gianfranco
Sveiki, aš priimsiu 2 mėnesių amžiaus chihuahua po kelių dienų (dabartinis svoris: 900 g)Ar šios granulės tinka? Jei taip, ar galėčiau sužinoti jų dydį?Iš anksto dėkojuDraugiškai
1 pranešimai
aline
Labas vakaras, pas mane yra mažytis 1,4 kg sveriantis penkių mėnesių Špicsas. Granulės yra didelės, palyginti su augintojo "Pro Plan Puppy Mini", todėl atvykus 2 mėnesių amžiaus, aš jas maišiau kartu, bet turėjau Orijen Puppy, kurios reikia pjaustyti į 4 dalis, tada į 2, o dabar duodu tik jas visas. Jos yra 1 cm dydžio ir 0,5 cm storio, per didelės mažam šuniukui.
1 pranešimai
céline
Orijen puppy maisto granulės iš tiesų yra gana didelės. Jei jūsų šuo yra iš veislyno, veisėjas pasiūlys kitą prekės ženklą, kurio granulės bus mažesnės. Jei jūsų šuo nėra iš veislyno, orijen siūlo Orijen Small Breed seriją, kuri tinka čihuahua veislės šunims.
1 pranešimai
florence
Sveiki. Ar galite man pasakyti, kokią porciją duoti šuniukui, sveriančiam 3,5 kg, kuris suaugęs turėtų sverti 7 kg? iš anksto dėkoju
1 pranešimai
eddy
Sveika, Florence, pagal raciono lentelę ant pakuotės, maždaug 85 g, geriausia padalinti į 3 kartus tokiame amžiuje. Tada reikia reguliuoti pagal jos apetitą, jei nebaigia dubenėlių, truputį mažiau, o jei gerai suvalgo, truputį daugiau ( +/- 10% ).
1 pranešimai
samir
Sveika, Florence, aš sekiau įvairias rekomendacijas dėl kiekio, bet man atrodė, kad mano šuniukas (borderkolių veislės, tuo metu 3 mėnesių) visada buvo alkanas. Aš padidinau kiekį ir dabar jis mažiau godus... Ir iki pilnametystės jis neturėtų nieko trūkti, tad su šiek tiek mankštos manau, kad geriau rasti jo pačių poreikius.
1 pranešimai
carine
Sveiki, kokia yra raciono norma šuniukui, kuris šiuo metu sveria 5 kg ir kuris turėtų sverti nuo 20 iki 25 kg, kai bus suaugęs?Pagarbiai
2 pranešimai
silvia
Dozė nurodyta ant pakuotės, kiek turėtumėte duoti pagal svorį ir aktyvumo lygį. Asmeniškai, dozavimas taip pat priklauso nuo alkio ir dienų, o mano šunys yra sveiko svorio.