Klausimai, diskusijos apie produktus NutriBird P 15 Tropical Pašaras papūgoms
28 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
philippe
Nesen pastebėjau, kad Nutribird 15 tropical ekstrudatai pakeitė spalvą ir anksčiau buvęs kramtomosios gumos kvapas tapo mažiau malonus, labiau linkęs į rūgštų (galiojimo data: 2025 m. birželis)
1 pranešimai
natacha
Sveiki. Norėčiau sužinoti, ar šis maistas tinka Senegalo papūgoms. Jei ne, ką jūs rekomenduotumėte? Ačiū. Gero dienos.
3 pranešimai
antone
Labas, norėčiau sužinoti, kuo pakeisti p15 tropinį, nes jo jau nėra sandėlyje mano dviem loriams? Iš anksto dėkoju.
1 pranešimai
maryline
Sveiki, mūsų veterinaras rekomendavo šį visavertį tropinį maistą P15 kaip ekstruzinį maistą mūsų porai pilkųjų papūgų. Norėjome sužinoti, ar jis taip pat tinka mūsų naujajai papūgai, raudonakryčiui amazonui. Iš anksto dėkojame
1 pranešimai
angelique
Sveiki, taip, jis tinka jūsų papūgoms (pilkajam, amazonui…). Nedvejodami duokite jiems vaisių ir daržovių, taip pat riešutų ir žemės riešutų nedideliais kiekiais. Pagarbiai
1 pranešimai
sandrine
Sveiki, taip, aš jau daugelį metų duodu savo pilkosioms papūgoms Žako ir mėlynakaktėms amazonės papūgoms P15 Tropical pašaro, ir nėra jokių problemų (tai man taip pat rekomendavo veterinaras, nes viena iš mano pilkųjų papūgų atsisakė valgyti vaisius ir daržoves ir susirgo, tačiau iškart sutiko valgyti granules, nuo tada viskas gerai). Aš taip pat duodu tai savo mažiesiems pilkosioms papūgoms, kad pradėti atjunkymo procesą, įdėdamas į jų narvą lėkštelę, jie pradeda žaisti su jomis, o tada palaipsniui graužia. Geros vakaro
1 pranešimai
sylvie
Sveiki, Nėra problemų! Jau daugiau nei 25 metus šeriu savo pilkąjį papūgą ir amazoninę papūgą Nutribird P15 Tropical (taip pat veterinarijos gydytojo rekomendacija). Tačiau papildomai kasdien duodu keletą šviežių vaisių ir daržovių bei kartą per savaitę - sėklų mišinį. Ir nepamirštu retkarčiais (kaip skanėstą) visos žemės riešuto (jų silpnybė) :-)
6 pranešimai
alex
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis produktas skirtas „kūdikiams“ papūgoms, ar suaugusiems. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
1 pranešimai
hanane
Sveiki, kūdikiams papūgoms rekomenduoju maitinti specialia košele, nes tai labiau pritaikyta jiems. Nuo vienerių metų amžiaus aš įsigyjau šį produktą ir duodu jį savo papūgų porai, kurie dabar yra 2 ir 5 metų amžiaus.
2 pranešimai
philippe
Sveiki, kūdikius tėvai maitina arba košėmis, arba su švirkštu
1 pranešimai
vanessa
Sveiki, P15 yra skirtas priežiūrai, o P19 - jaunų gyvūnų augimui, taip pat šėrimosi ir dauginimosi laikotarpiu. Jei jūsų augintinis yra jaunas, rekomenduoju naudoti P19, kol jis(s) pasikeis apdangalus.
1 pranešimai
sandrine
Sveiki, tai yra produktas, kuris pakeičia daržoves, mano papūga prie to buvo pripratusi, bet jis yra suaugęs, tai atrodo kaip maži gabalėliai. Kūdikiams tai yra kas kita, bet neprisimenu pavadinimo.
1 pranešimai
anthony
BONJOURle tropical p15 yra labai geros papūgoms skirtos extrudatas ir yra skirtas suaugusiems gyvūnams, o jaunikliams skirta auginimo pasta. Geros dienos; Anthony
1 pranešimai
delphine
Ką turite omenyje sakydami kūdikis? Jei jauniklis yra atjunkytas, jūs tikrai galite jam pasiūlyti, tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei jis buvo atjunkytas nuo sėklų mišinių, jis turi pakankamai valgyti, nes dažnai tai būna mažiau patrauklu. Idealu būtų suteikti jūsų paukščiui įvairią mitybą: sausos sėklos, mirkytos sėklos, daigintos sėklos, granuliuoti produktai, vaisiai...Kokio amžiaus ir kokios rūšies yra jūsų paukštis? Esu gyvūnų prižiūrėtoja, dirbau būtent psitacidų veisimo ir išsaugojimo centruose.
1 pranešimai
flora
Sveiki, jei jūsų papūga nėra atpratinama (vis dar maitinama pasta), tai nebus tinkama. Jei jūsų jaunoji papūga yra atpratinama, galite jai duoti. Mes naudojame p15 tropical savo papūgoms nuo atpratinimo laikotarpio ir esame labai patenkinti, o mūsų papūgos tai labai mėgsta.
1 pranešimai
teddy
Sveiki, šiuos ekstrudatus galite duoti kūdikiams papūgoms, kurios pradeda valgyti ekstrudatus (3/4 mėnesių).
1 pranešimai
michael
Sveiki, tai skirta suaugusiems, tačiau labai tinka pilkiesiems Afrikos papūgoms. Laimingų Naujųjų metų
1 pranešimai
sebastien
Turiu porą pilkųjų papūgų, joms tai labai gerai, bet suaugusiems
1 pranešimai
patricia
labas, ne tiek jauniems žydrojiams, bet suaugusiems, kaip ir kiti atsako, kad žydroji suaugęs tampa tik 5–6 metų, gali duoti mišinius po 6 mėnesių, bet tai nėra geriausi ekstrudatai,’s harrison yra geresnis ir jame yra visų amžių atitikmenys
2 pranešimai
fabienne
Sveiki, aš duodu šį maistą savo pilkajam Afrikos papūgai nuo 1 metų amžiaus. Geros dienos
1 pranešimai
nelly
Sveiki,
P15 skiriamas nuo 3 mėnesių.
Pagarbiai
P15 skiriamas nuo 3 mėnesių.
Pagarbiai
6 pranešimai
alex
Mano Afrikos pilkoji papūga yra keturių mėnesių. Veisėjas man pasakė, kad jai duočiau ekstruduotų pašarų, kai baigsis maišas su sėklomis. Norėjau jai duoti „Versale-Laga“ pašarų, maniau, kad šį produktą reikėtų duoti netrukus po papūgos gimimo, bet aš klydau. Dėkoju už jūsų atsakymus.
1 pranešimai
magali
Sveiki, P15 yra labai geras jau atjunkytiems papūgoms, kurie jau valgo sėklas, maždaug nuo 5 mėnesių amžiaus. Jei jūsų papūga yra jauniklis, tarp 1 ir 6 mėnesių, naudokite košę, kurią galima duoti su švirkštu (atkreipkite dėmesį į minimalius reikalavimus). Pagarbiai
1 pranešimai
philippe
Sveiki, mano nuomone, tai nėra skirta kūdikiams. Atkreipkite dėmesį, kad būtina aklimatizacijos laikotarpis, rekomenduojama maišyti senąją ir ekstruzinę maistą 50/50 dalimis maždaug 1 arba 2 mėnesius. Vienas iš mano papūgų, labai atsargiai žiūrėjęs, beveik 6 mėnesius pratinasi tik prie ekstruzinio maisto.
1 pranešimai
myriam
Sveiki, aš jį naudoju 5 metų papūgai. Šis produktas jai tinka puikiai,
1 pranešimai
katia
Labas vakaras, mano asmeninis papūga kūdikis pradėjo valgyti vaisius nuo šešių mėnesių, tačiau jis valgo daug vaisių, viskas priklauso nuo jūsų papūgos rūšies.
6 pranešimai
alex
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis produktas yra skirtas „kūdikams“ papūgoms, ar suaugusioms. Taip pat norėčiau sužinoti, ar šis produktas yra ekstruzijos būdu pagamintas. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
1 pranešimai
emilie
Mano mėlynoji amazonė nebegali valgyti nei papūgų sėklų, nei žemės riešutų (kepenų problema), ar galiu jai duoti šį produktą, ar yra tinkamesnis?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas, kaip ir dauguma papūgų maisto produktų, sudėtyje turi žemės riešutų. Kai kuriuose didelėms papūgoms skirtuose mišiniuose bus mažiau žemės riešutų, bet maistas bus mažiau subalansuotas, nes jame nebus visų būtinų maistinių medžiagų. Jei jūsų paukštis turi kepenų problemų, rekomenduojame pasikonsultuoti su savo veterinarijos gydytoju, kuris galės jums rekomenduoti tinkamą maistą. Su pagarba, Zoomalia komanda