Klausimai, diskusijos apie produktus NutriBird G14 Tropical priežiūrai didelėms papūgoms
7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
véronique
Sveiki, planuoju įsigyti 2 kalopsite papūgas. Galvoju apie visą jų priėmimo procesą... gal galėtumėte pasakyti, kiek laiko užteks 3 kg maišo dviem papūgoms? Ar tai pilnas pašaras + švieži vaisiai + daržovės? Ar turėčiau pridėti daugiau sėklų? Iš anksto dėkoju
1 pranešimai
stephane
Asmeniškai aš pridedu šviežių vaisių ir daržovių, sepijų kaulų, sėklų ir nevirtų makaronų, jie tai dievina!
1 pranešimai
emma
Paukščių granulės yra pilnos cukraus, todėl reikėtų jų vengti. Sėklų, vaisių ir daržovių mišinys yra puikus pasirinkimas.
2 pranešimai
benjamin
Sveiki, ekstruzijos būdu pagaminti lesalai (granulės) paukščiams yra idealus pasirinkimas, kad maitintumėte savo būsimus kakadu, nes paukščiai negali jų išrūšiuoti (kaip sėklas). Deja, tai, kaip ir visose pašaruose, iš tikrųjų yra priedų ir konservantų. Kalbant apie kiekį, pasakyčiau, kad suteikite jiems tiek, kiek nori, tai sudaro apie valgomąjį šaukštą vienam kakadu. Didžiausia neigiama pusė yra ta, kad jei jie nėra įpratę prie šio maisto, jie jo atsisako. Aš asmeniškai jiems duodu meilės paukščiams skirto sėklų mišinio, kuriame nėra saulėgrąžų sėklų, kakadu sėklų mišinį ir ekstruzijos būdu pagamintus lesalus. Proporcija yra maždaug 70/20/10. Bet visų pirma, tai papildomas salotomis, brokoliais, obuoliais, keliais soros šakelėmis. Tikrai reikia būti atsargiais su saulėgrąžų sėklomis, kurios yra labai riebios. Kakadu mišiniai jų turi per daug, o paukščiai yra linkę valgyti tik jas, todėl kyla kepenų problemų (riebiosios kepenys), kurios gali baigtis fatališkai.
4 pranešimai
emmanuelle
Sveiki, jau 12 metų laikausi omnicolor papūgėlę, kuri turėjo "riebalinę kepenį". Tai paukščių atveju reiškia nenormalų snapo ir nagų augimą, todėl kas 6 mėnesius reikėjo nukirpti pas veterinarą. Nuo tada, kai pakeičiau maistą ir pradėjau naudoti Nutribird G14 granules, kaip patarė mano veterinaras, nebepatiriu problemų. Šis maistas turi mažiau riebalų, yra labiau subalansuotas nei visos sėklų kompozicijos, kurias anksčiau dariau. Žinoma, konservantai... Duodu kartu obuolį, endyvijas ir ekologiškus žaliuosius lapus, kad jis galėtų šalinti nereikalingas medžiagas.
4 pranešimai
emmanuelle
Nurodau, kad duodu (veterinaro patarimas) 10 g per dieną, tai yra 1/3 dozatoriaus
2 pranešimai
benjamin
Iš tiesų, siekiant išvengti bet kokių patologijų dėl nesubalansuotos ir riebios mitybos, Nutribirds granulės yra sprendimas (yra ir kitų panašių prekės ženklų, ypač veterinarijos gydytojo siūlomų), papildytas gerai nuplautais ir kambario temperatūros vaisiais bei daržovėmis. Dažnai paukščiai, ilgą laiką buvę gyvūnų parduotuvėse, yra įpratę valgyti tik sėklas, ypač saulėgrąžų sėklas (kalbant apie kalopsittus) ir sorą, todėl tampa labai sunku pakeisti jų maitinimosi įpročius. Todėl būtina palaipsniui pereiti prie ekstrudatų.
4 pranešimai
emmanuelle
Buvau įspėta dėl perėjimo, bet mano papūgėlė prie jo priprato vos per 2 dienas... Pakanka apsimesti, kad valgau granules. Aš pripratinau ją paragauti visko: įvairių vaisių, žolelių...