Klausimai, diskusijos apie produktus
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
7 pranešimai
stessie
Sveiki, ar šis narvas tinka šinšilai?
1 pranešimai
maud
Sveiki, nusipirkau tai dviem degu, jie padarė dvi didžiules skyles plastikiniame dėkle! Jei šinšila graužtų plastiką, turėsite tą pačią problemą.
1 pranešimai
celine
Sveiki, ar būtų galima sužinoti supakuotos siuntos matmenis, nes naudojamės relės įmonės paslaugomis ir ši informacija būtų labai naudinga mano pristatymui. Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Supakuoto paketo dydis yra 27*78*19cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
jessica
Sveiki, ar valymo narvui, kilnojama dalis, yra kartu su tvirtinimu rampa ir platforma? Taip pat norėčiau sužinoti, ar šis ėdžios tiktų šiam narvui? Ref: 64318 - Zolux Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, rekomenduojame pašalinti platformas ir kopėčias, kad būtų lengviau išvalyti narvą. Išimamas tiektuvas su tvirtinimu, ref 64318, puikiai tiks šiam narvui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
lyl
Kaip galiu išvalyti/pakeisti kraiką??
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas valomas taip pat, kaip ir įprastas graužikų narvas: nuėmus grotelių dalį. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sebastien
Sveiki, jūsų produktas mane domina, bet esu nustebęs, kad nematau jokių akcijų. Ar turite privačių pardavimų? Jei taip, kokiu laikotarpiu? Laukiu jūsų atsakymo, Sebastien Sodter
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra naujovė rinkoje. Dėl to šiuo metu jam netaikomos jokios akcijos ar išpardavimai. Privatus pardavimai el. paštu siūlomi mūsų klientams laikas nuo laiko, todėl rekomenduojame atidžiai stebėti savo pašto dėžutę! Pagarbiai, Zoomalia komanda
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis produktas yra naujiena rinkoje. Todėl šiuo metu nėra jokių akcijų ar greitų išpardavimų. Privatus išpardavimas yra siūlomas elektroniniu paštu mūsų klientams retkarčiais, rekomenduojame atidžiai stebėti savo pašto dėžutę! Pagarbiai, Zoomalia komanda