Nekastruoto patino ir patelės triušio gyvenimas kartu
Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
iléna
Sveiki, norėčiau priimti naują triušį, kad mano triušiukė turėtų kompaniją. Jos negalima sterilizuoti, nes ji per maža (vos 1 kg) ir dėl anestezijos patyrė kvėpavimo sustojimą, iš kurio, laimei, gerai atsigavo. Tačiau nenoriu kartoti to paties ir rizikuoti ją prarasti. Todėl norėčiau įsivaikinti vyriškos giminės triušį ir kastruoti jį kuo greičiau, tai yra 6 mėnesių amžiaus. Norėčiau sužinoti: Ar nuo to laiko, kai triušis atvyksta pas mane (maždaug 3 mėnesių) ir iki 6 mėnesių, kai jis pasieks lytinį brandumą, jie galėtų būti kartu? Žinoma, su tinkamai atliekama triušių įvedimo tvarka, aš pažįstu puikius tinklalapius kaip marguerite ir cie arba sunkus miesto triušio gyvenimas ir daug kitų! ;) Žinau, kad po sterilizacijos juos reikia atskirti 5-6 savaitėms, kad patinas taptų visiškai sterilus. Ir po to norėčiau juos dar kartą palaipsniui sujungti, nes bus buvusi ilga pauzė. Ką manote apie tai? Iš anksto dėkoju, Iléna ;)