Nekastruoto patino ir patelės triušio gyvenimas kartu

Jokio atsakymo
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Iléna
1 pranešimai
iléna fr
Sveiki, norėčiau priimti naują triušį, kad mano triušiukė turėtų kompaniją. Jos negalima sterilizuoti, nes ji per maža (vos 1 kg) ir dėl anestezijos patyrė kvėpavimo sustojimą, iš kurio, laimei, gerai atsigavo. Tačiau nenoriu kartoti to paties ir rizikuoti ją prarasti. Todėl norėčiau įsivaikinti vyriškos giminės triušį ir kastruoti jį kuo greičiau, tai yra 6 mėnesių amžiaus. Norėčiau sužinoti: Ar nuo to laiko, kai triušis atvyksta pas mane (maždaug 3 mėnesių) ir iki 6 mėnesių, kai jis pasieks lytinį brandumą, jie galėtų būti kartu? Žinoma, su tinkamai atliekama triušių įvedimo tvarka, aš pažįstu puikius tinklalapius kaip marguerite ir cie arba sunkus miesto triušio gyvenimas ir daug kitų! ;) Žinau, kad po sterilizacijos juos reikia atskirti 5-6 savaitėms, kad patinas taptų visiškai sterilus. Ir po to norėčiau juos dar kartą palaipsniui sujungti, nes bus buvusi ilga pauzė. Ką manote apie tai? Iš anksto dėkoju, Iléna ;)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą