Neatskiriami

6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
DENISE
7 pranešimai
denise fr
[kairėje] Radau neišskiriamąjį paukštį baseine, todėl jį pasilikau. Anot [kairėje] veterinaro, jam yra 6 mėnesiai ir ne daugiau. [kairėje] Nusipirkau jam didelį narvą iš Zoomalia, bet bijau, kad jis gali nuobodžiauti (vyras ar moteris) [kairėje] Mano klausimas: jis yra pilkos spalvos, ar reikia jam parinkti tokios pačios spalvos partnerį? [kairėje] Mano 2-asis klausimas: ar jis gali likti vienas savo narve? Tai man labai tiktų. [kairėje] Ačiū už jūsų atsakymą [kairėje]   [kairėje]  
Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Manau, kad neatsiejami padarai yra sutverti gyventi poromis

DENISE
7 pranešimai
denise fr

Ačiū už šį atsakymą, kurio nenorėjau girdėti, tačiau kažkiek to tikėjausi

šiek tiek, bet tai užburtas ratas, nes jei kas nors miršta ???

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

jei vienas iš jų miršta, nežinau, ką daryti arba ar paimti kitą dar kartą, ar turėti 3 iš pat pradžių

po to tu gali turėti jį vieną, bet turėsi skirti jam tikrai daug laiko, taigi, jei turi LABAI daug laiko, tada manau, kad gali jį laikyti vieną, bet geriau būtų turėti 2

DENISE
7 pranešimai
denise fr

O ho ho, ačiū už tavo atsakymą, bet dabar man patari imti 3?

Manau, kad tapsiu neatskiriama  

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

ne, ne trys, galų gale 2, o po to dar 1, na trumpai tariant

taigi štai, kur jam/jai padovanosi vyrą/žmoną, kas yra pageidautina, ir tai taip pat jo/jos gerovei, o tu neturėsi dvigubai daugiau darbo, priešingai.

Sandy
81 pranešimai
sandy fr

Labas,

Manau, kad taip pat turėtum pasiimti antrą, nes šie gyvūnai gyvena poroje, o tavo paukštis gali būti nelaimingas būdamas vienas.

Iki pasimatymo

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą