neatskiriama neatidėliotina

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
DENISE
7 pranešimai
denise fr

aš atnaujinu savo klausimą 

ko tiksliai reikia vienai neskiriamajai papūgai 

biudžeto nesvarstau, noriu tik, kad jis būtų laimingas 

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Na, galiu tau pirmiausia pasakyti, kad vienišas banguotasis papūginis turi turėti porą arba bent jau draugą (jie poruojasi visam gyvenimui), nes toks ir yra jų pavadinimas.

Todėl patariu įsigyti vieną patiną ir vieną patelę. Tuomet įsigyk kuo didesnę narvą, pasirūpink vieta sėkloms, visad šviežiu vandeniu, žaislais, ir jei gali, leisk paukšteliams iš narvo išskristi kuo dažniau.

Bet aš tikrai rekomenduoju įsigyti vieną patiną ir vieną patelę, nes kitu atveju tu gali tapti jo vieninteliu draugu, ir jis gali numirti iš sielvarto ar vienatvės, jei būsi nepakankamai dažnai šalia arba per ilgąjį savaitgalį.

DENISE
7 pranešimai
denise fr

Ačiū už tavo atsakymą, bet mano neatskiriamas paukštis turi savo istoriją.

Mes jį radome baseine, jis skendo, visai neketinau jo laikyti, kai jis dainuoja, jis kelia daug triukšmo, todėl labas ausims, aš jau turiu papūgą ir didelę žalią papūgą, todėl mano vyras pasakė stop.

Aš norėjau ypač sužinoti, ar narvas, kurį turiu gauti, jam tinka.

Jis aukštas, o tokie paukščiai galbūt mieliau renkasi ilgį? Na štai taip

Bet man mažiau malonu tapti atsiskyrusi, be to, nežinau, ar tai patinas, ar patelė, labai sunku pamatyti

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą