Naujo triušio įvaikinimas

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Delphine
2 pranešimai
delphine fr

Sveiki,

Šiuo metu turiu ketverių metų nykštukinę avinėlę ir ketinu įsigyti naują mažą nykštukinį zuikutį, kuriam yra apie 5 mėnesiai. Kiekvienas turės savo individualų narvą, tačiau bijau, kad mano zuikis bandys nužudyti kitą. Norėčiau sužinoti, ar jau kažkas susidūrė su tokia situacija, įsigijus antrą zuikį. Taip pat kaip didesnis ir vyresnis zuikis parodys savo dominaciją mažesniam, ar mažesnis tiesiogiai pasiduos didesniam?

Dėkoju

Elodie
135 pranešimai
elodie fr

Sveika, Delphine,

iš tiesų gerai pradėti juos laikant dviem skirtingose narvai ir leisti juos pažinti kartu išeinant. Reikia stebėti, kaip jie elgiasi tuo metu.

Taip pat reikia nurodyti, ar tai du patinai, dvi patelės, patinas ir patelė...

Tikriausiai viena iš jų bus dominuojanti, o kita - paklusni, tačiau jie išmoks gyventi kartu tokiu būdu.

Geros dienos

Elodie iš Zoomalia

Delphine
2 pranešimai
delphine fr

Sveiki,

Ačiū už tavo atsakymą. Taigi turėsiu du patinėlius ir planavau pradėti nuo pasivaikščiojimų. Mano keturmetis yra labai draugiškas, radau jį besišvarinantį drauge su nepažįstamu katinu, įėjusiu pro mano langą. Bet bijau, kad gali tekti kastruoti mažylį, tačiau ar yra įmanoma, kad jei jie gerai sutartų, kastracijos neprireiktų?

Ačiū

Leonardo
67 pranešimai
leonardo fr

Manau, kad be kastracijos jie bus agresyvūs vienas kitam, vėliau pamatysime!

Delphine
10 pranešimai
delphine fr

Labas, Delphine :) (aš taip pat vardu Dephine ;) )

Mano mažajam nykštukiniam triušiukui buvo 10 metų, kai aš priėmiau kitą triušį.

Jos turi savo narvus, o kai jos yra kartu sode, jos viena kitą mėgsta! Tačiau tai užtruko bent metus, ir mano naujas triušis, kuris dabar yra dvejų metų amžiaus, yra daug didesnis už pirmąjį triušį, bet būtent pirmasis yra dominantas

Tam prireikė laiko, daug susitikimų neutraliose vietose (pradžioje labai trumpų), keletas gaudynių, urzgėjimų... Galų gale jos pradėjo kartu būti sode, kiekvienai savo erdvėje su savo daiktais. Tačiau pamažu jos pradėjo eiti viena prie kitos, ir palaipsniui pradėjo viena kitą mėgti. Manau, kad galite leisti joms susitikti keletą minučių reguliariai didelėje patalpoje prižiūrint. Gera idėja būtų padėti narvus netoli vienas kito, arba netgi kad jie turėtų aptvarus, kurie būtų vienas šalia kito, bet kad kiekviena turėtų savo erdvę. Su laiku ir daug kantrybės, pamatysite, kaip įsivyrauja hierarchija ir kaip turėtumėte elgtis pažinę savo gyvūnus. Taip, hierarchija tikrai atsiras, gyvūnai tirs vieni kitus.

Nėra taisyklių, bet gyvūnų sterilizacija gali padėti jiems būti mažiau agresyviems vienas kito atžvilgiu.

Pamatyti, kaip jūsų gyvūnai žaidžia kartu, sveikinasi nosimis, miega vienas šalia kito, yra puiku, ir aš manau, kad tai tikrai jiems naudinga :)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą