Klausimai, diskusijos apie produktus IAKO Natūralus volelis graužikams įdarytas topinambais
5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
sandy
Sveiki, kartoninis vamzdelis. Ar jis tinkamas valgyti mano triušiams? Ačiū
5 pranešimai
gladys
Labas, asmeniškai leidau graužti „kartoną“, nes jis sudarytas iš natūralių medžiagų. Neturėjau jokių problemų su savo dviem triušiais. Bet tai buvo klausimas, kurio sau nekėliau...
14 pranešimai
claire
Sveiki, turėjau tokią pačią mintį kaip jūs. Dėl saugumo aš jį pašalinau savo jūrų kiaulytėms. Tačiau tai tikrai aktualus klausimas.
9 pranešimai
laëtitia
Labas. Mano triušis jo nelietė, aš jam palikau 2 savaites.. ir galiausiai teko jį išmesti. Jis tiesiog išmetė jį iš savo valgymo zonos ir aš atrasdavau ritinėlį svetainėje, mano triušis yra visiškai laisvas. Bet tikrai, viduje yra labai prasta kokybė. Na, tai tik mano nuomonė. Gero dienos.
28 pranešimai
elodie
Sveiki, mano triušis vieną valgė, tačiau šį ji nuolat išmesdavo... kol galiausiai įmetė jį į vandenį. Taigi, bet kokiu atveju, teko jį išmesti, nes ji jo visai nenorėjo. Linkiu jums geros dienos
4 pranešimai
floriane
Sveiki, aš turėjau tą patį klausimą. Jei jūsų triušis visiškai suvalgo kartoną, tai jam nėra gerai. Jei jis graužia ir palieka gabalėlius, tai yra gerai. Maniškis suvalgo visą kartoną, kurį randa...