Klausimai, diskusijos apie produktus Medinis lizdas Natural Living

6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Josée
1 pranešimai
josée fr
dangtis sugadintas, nors siunta puikios būklės - atsisakoma grąžinti pinigus, nes negaliu atsiųsti nuotraukos - neturiu išmaniojo telefono ar fotoaparato -(man 77 metai, gyvenu viena) galiu grąžinti prekę, bet be nuotraukos negaliu atgauti pinigų, o transportavimo išlaidos mano sąskaita. Absurdas dėl 14 € vertės prekės. Zoomalia prarado klientę, bet jiems tai nerūpi. Kalbėjau su žmogumi telefonu, kuris negalėjo sujungti su klientų aptarnavimo vadove, nes ji buvo pertraukoje ("ji turi teisę pietauti 13:30 val.") - puikus klientų aptarnavimas
Zoomalia
301 pranešimai
zoomalia fr
Laba diena ponia, noriu atsiprašyti už šį nesklandumą. Kad galėčiau jums pateikti tikslų atsakymą, ar galėtumėte man pateikti savo užsakymo numerį? Gavusi, būtinai pateiksiu jums sprendimą iškilusiai problemai. Laukiu jūsų atsakymo, Anaïs iš Zoomalia
jonathan
1 pranešimai
jonathan fr
Sveiki, ką galėčiau dėti kaip pagrindą cūginių papūgėlių lizdui? Ačiū
Mélanie
1 pranešimai
mélanie fr
Sveiki, kokius matmenis rekomenduotumėte mano banguotoms papūgėlėms? Pagarbiai, Mélanie.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Referencija 31372 tiks banguotoms papūgėlėms. Pagarbiai, Zoomalia komanda
BERANGERE
1 pranešimai
berangere fr
Sveiki, kada didelio dydžio natūralus gyvenimo lizdas bus prieinamas?
corinne
1 pranešimai
corinne fr
Ar ši trobelė tinka Pyrrhura papūgoms? Koks yra skylės diametras? Ačiū

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą