Narvelis nykštukiniam Roborovskio žiurkėnui

7 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Fanny
4 pranešimai
fanny fr

Labas, aš turiu džiungarijos žiurkėną, bet mano narvas XXL hamiform šiek tiek sulūžęs, ir norėčiau jam pasiūlyti daugiau vietos. Narvas turėtų būti maksimaliai 70 cm x 45 cm dydžio, o aukštis man nesvarbus!  Norėčiau, kad narvas kainuotų ne daugiau kaip 60 eurų ir būtų iš šios svetainės ;) Nes tai yra ta vieta, kur mano mama gali mokėti čekiu!  Taip pat norėčiau narve turėti keletą vamzdelių, bet ne per daug, nes valyti nelabai patogu :/ Na, padėkite, ačiū, tai bus mano Kalėdinė dovana! :D 

Fanny
4 pranešimai
fanny fr

Norėčiau „Duna Fun“, bet jos nėra šioje svetainėje. Ar žinote kokią nors svetainę, kurioje galima atsiskaityti čekiu ir kur šis narvas yra prieinamas?

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

Sveiki, parduodu Roborovskio žiurkėnų narvelį už 25 eurus, į komplektą įeina viskas, netgi kartą atidarytas maisto pakelis. Taip pat yra kamuoliukas, kad jis galėtų vaikštinėti po namus.

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Labas Fanny,

Tu gali sumokėti čeku šioje svetainėje, čia rasi daugybę modelių už mažiau nei 60 eurų graužikų, graužikų narvų, žiurkėnų narvų kategorijoje.

Turėtum rasti tai, ko ieškai;

Iki greito!

Fanny
4 pranešimai
fanny fr

Ačiū, Sandra, už tavo atsakymą. Gloriane, ar turi nuotrauką?

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

taip, aš jums tai įdėsiu

gloriane
83 pranešimai
gloriane fr

matmenys

plotis : 30cm

ilgis : 42cm

aukštis : 25cm

plotis su tuneliu 36cm

Fanny
4 pranešimai
fanny fr

Tiesą sakant, aš radau savo laimę „Le Bon Coin“. Ačiū :) (duna fun)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą