Klausimai, diskusijos apie produktus

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Lydia
2 pranešimai
lydia fr
Sveiki, ar ši narvas tinka vienai banguotųjų papūgėlių porai?
Cindy
1 pranešimai
cindy fr
Sveiki, aš taip pat turiu dvi papūgas, kurias pasiėmiau, nes žmonės norėjo jas paleisti į laukinę gamtą, tačiau aš gavau per mažą narvą. Ar šis narvas tiktų? Tai yra kabotinės papūgos, žinau, kad jos daug laipioja po grotas, bet aš nelabai išmanau apie jų komfortą narve.
Nelly
1 pranešimai
nelly fr
Sveiki, aš turiu 2 burko papūgėles, ar ši narvas joms tinka? Ar patartumėte ką nors kita?
Ludivine
13 pranešimai
ludivine fr
Sveiki, ši narvelis yra per mažas dviem Bourke papūgėlėms. Pasirinkite bent 1 m ilgio narvelį, kad jūsų paukščiai jaustųsi patogiai. Nors tai nėra labai aktyvūs paukščiai, jiems vis tiek reikia erdvios gyvenamosios aplinkos. Narvelio aukštis nėra labai svarbus šiai rūšiai, nes šie paukščiai labiau mėgsta skraidyti kaip tiesius snapus turintys paukščiai, priešingai nei kiti išlenktus snapus turintys paukščiai (pavyzdžiui, banguotosios papūgėlės, ilgauodegiai papūgos...), kur reikia atsižvelgti į aukštį, kadangi jos labiau laipioja naudodamosi strypeliais, tačiau, žinoma, neatsižvelgiant į ilgį, kuris išlieka svarbus, nepriklausomai nuo pasirinktų paukščių rūšies. Tikimės, kad atsakėme į jūsų klausimą. Pagarbiai.
Danièle
2 pranešimai
danièle fr
Labas. Aš turiu papūgėlę, jai tinka narvas. Ji daug skraido ir turi tam erdvės. Narvas yra pakankamai platus tam. Aš nepažįstu Bourke papūgėlių, todėl negaliu jums patarti. Ji turi laktas, žaislus ir skraido nuo laktos prie laktos. Pagarbiai.
Ludivine
13 pranešimai
ludivine fr
Sveiki, Danièle, banguotajai papūgai šis narvas tikrai yra pakankamai didelis, netgi tinkantis dviems, bet ne daugiau, siekiant išlaikyti tinkamą erdvę. Bourke papūgos yra šiek tiek didesnės nei banguotosios papūgos, todėl joms reikia daugiau vietos, ypač ilgio atžvilgiu, nes, kaip minėta mano ankstesniame pranešime, tai gana lakios, o ne laipiojamos paukščiai. Klausimas po to nebūtinai priklauso nuo paukščio dydžio, bet nuo jo gyvenimo būdo. Priešingai, banguotosios papūgos labai daug juda laipiodamos, nors jos taip pat dievina skraidymą, todėl svarbu atsižvelgti ne tik į narvo aukštį, bet ir ilgį. Šis narvas vis dėlto galėtų tikti dviems bourke, jei jos turėtų galimybę reguliariai išskristi ir turėti malonų skrydžio erdvę. Tikėdamasi, kad tapau aiškesnė. Pagarbiai.
Danièle
2 pranešimai
danièle fr
Ačiū, Ludivine. Aš nesu ekspertas dėl banguotų papūgėlių. Tą, kurią turiu, priglaudžiau. Ieškojau savininko, bet neradau, todėl ją pasilikau. Stengiuosi viską daryti gerai ir manau netrukus jai parūpinti draugę. Tai bus jai naudinga. Ačiū už tavo patarimus. Pagarbiai
Ludivine
13 pranešimai
ludivine fr
Prašau. Tai geras gestas iš jūsų pusės priglausti jį ir suteikti galimybę turėti draugę. Tiesa, kad banguotosios papūgėlės mieliau gyvena poromis ar grupėmis, kaip ir dauguma paukščių. Nedvejokite, jei jums reikės daugiau informacijos. Pagarbiai.
Céline
1 pranešimai
céline fr
Sveiki, turiu šį narvą ir nuoširdžiai manau, kad dviem paukščiams jis per mažas. Laikau jį tik kaip atsarginį narvą, jei turėsiu kanarėlių jauniklių. Iš pradžių jame laikiau savo kanarėlių porą, tačiau jie nuolat pešėsi, tad nusipirkau voljerą.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą