NARVELĖS GOULD'AAMS

4 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
caroline
3 pranešimai
caroline fr

sveiki, šiuo metu turiu 4 poras guldų ir norėčiau sužinoti, kokias narvas galėtumėte man pasiūlyti, žinant, kad jie visi gyvena kartu iš anksto dėkoju

Fabrice
6 pranešimai
fabrice fr

Sveiki, aš jums patariu įsigyti LORENA BIANCA narvą iš FOP prekės ženklo, jis parduodamas svetainėje. Aš turiu vieną, kuris man tarnauja kaip prieglauda, jis yra gražus ir funkcionalus. Esu aistringas aštuonių Gould amadinų veisėjas; reikia erdvės. Pagarbiai.

caroline
3 pranešimai
caroline fr

labai ačiū, aš mačiau „Ferplast Piano 7“, ar tai būtų tinkama?

Fabrice
6 pranešimai
fabrice fr

Be to, aš ją pažįstu, ji yra gera, tačiau norint gerai pamatyti jūsų Gould amadinus, jų spalvas ir dėl išmatų asmeniškai geriau renkuosi baltą narvo tinklą.

hamid
13 pranešimai
hamid fr

Labas vakaras, idealu yra turėti bent 60 cm ilgio narvą porai, kad jie turėtų minimalų skraidymo plotą. Tai taip pat geras dydis veisimui 

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą