Klausimai, diskusijos apie produktus Kletelių valiklis Simple'n'Clean
8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
emilie
Sveiki. Ar gaminį galima dėti ant medžio? Ar tai pavojinga, jei viena iš mano pelių jį suvalgys? Iš anksto dėkoju.
38 pranešimai
laurine
Sveiki, ar šis produktas yra be skalavimo?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šį produktą galima naudoti nenuplaunant. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
léna
Labas, Ar šis produktas taip pat tinka žiurkėms? Žinau, kad kalbama apie graužikus, bet norėjau tiksliai išsiaiškinti. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, taip, jūs tikrai galite naudoti šį produktą savo žiurkės narvelio valymui. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
6 pranešimai
denis
Labas, pristatant mano siuntą, kiekvieno iš mano dviejų valiklių išsiliejo po pusę dėl netinkamai uždarytų kamščių. Ar galėtumėte padaryti komercinį gestą ir atsiųsti man vieną kaip kompensaciją? Be to, tai buvo mano pirmas užsakymas pas jus!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Norėdami išspręsti jūsų problemą, turite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba telefonu 0892 494 028, tarp 14:30 ir 17:30 val. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
andree
NEPAKANKAMAI INFORMACIJOS, AR VALIKLIS YRA PAVOJINGAS???? AR REIKIA PAŠALINTI VISUS PAUKŠČIUS, ŽAISLUS, SĖKLAS, KAI NAUDOJAMAS ŠIS PRODUKTAS? ESU NAUJIENIS ŠIOJE SVETAINĖJE
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis valiklis nėra pavojingas, tačiau jūs tikrai turite pašalinti visus objektus ir paukščius, kai valote narvą. Pagarbiai, Zoomalia komanda