Klausimai, diskusijos apie produktus
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
lydia
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar dydis L gali tikti voljerui, kurio ilgis yra 80 cm, o plotis - 54 cm?
1 pranešimai
laura
Sveiki, Lydija, jūsų voljerui tai bus per maža, turiu 70×45 dydžio narvą ir jau yra labai mažai vietos, sunku tinkamai judėti.
6 pranešimai
severine
Sveiki, būsiu tikslesnė, dėl narvo, kurio ilgis yra 61 cm, plotis 45 cm ir aukštis 61 cm, ar turėčiau rinktis dydį M ar L? Iš anksto dėkoju.
1 pranešimai
sébastien
Sveiki, iš tikrųjų apsauga yra kaip vestuvių tiulio su elastingu, todėl ji yra tampri! Labai efektyvu nuo sėklų atliekų (taigi kietų ekskrementų), tačiau tai nė kiek netrukdo mano mandarinams taškytis, kai jie maudosi narvelio apačioje esančioje vonioje! Nemanau, kad tai būtų idealu nuo tavo jūrų kiaulyčių šlapimo.
6 pranešimai
severine
Sveiki, aš būsiu konkretesnė, ar man geriau pasirinkti M arba L dydį narveliui, kurio ilgis yra 61 cm, plotis 45 cm ir aukštis 61 cm? Ačiū iš anksto.
3 pranešimai
anne-marie
Paukščių narvams arba mažiems žinduoliams skirta apsauga yra labai gera, ji neleidžia išsibarstyti sėkloms ir ekskrementams, be to, ji yra plaunama, todėl yra puiku, o džiūsta greitai, nes yra plona.
1 pranešimai
sabrina
Sveiki, M dydis yra pakankamas, anksčiau turėjau L dydžio dideliam narvui ir jis buvo tikrai pakankamas.
6 pranešimai
severine
Sveiki, kokio dydžio pasirinkti apsauginį užvalkalą paukščių narveliui, kurio dydis yra 60 cm? Dydį M ar L? Iš anksto dėkoju. Pagarbiai.
1 pranešimai
lorène
Sveiki, ar M dydis tinka 60 cm narveliui?
2 pranešimai
noelle
M dydis yra pakankamas vidutinei 40 x 20 cm dydžio narvei
1 pranešimai
yannick
Sveiki, ar dydis L gali tikti 120x60 cm narvui ir ar manote, kad tai padėtų išvengti jūrų kiaulyčių šlapimo purslų prieš sienas, kaip yra dabar? Ačiū.