Klausimai, diskusijos apie produktus Modulinė aptvara Zolia Willy - Komplektas triušiams, graužikams

20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Arnaud
1 pranešimai
arnaud fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar pilkos plokštės yra nepermatomos, ar skaidrios?
Pascale
2 pranešimai
pascale fr
Sveiki, Pilkos plokštės yra nepermatomos
aurelie
2 pranešimai
aurelie fr
Sveiki, turiu nedidelį klausimą: turiu dviejų aukštų narvelį savo triušiui, bet norėčiau jam padaryti aptvarą, prijungtą prie narvelio. Kadangi namuose turiu šunį, norėčiau sužinoti, ar pirkdama du aptvarus galiu visiškai uždengti aptvaro viršų?
Elodie
2 pranešimai
elodie fr
Sveiki, galite juos visiškai uždaryti, tai padariau, kad mano smiltpelės neištrūktų ir kad šuo jų netrukdytų
caroline
1 pranešimai
caroline fr
Sveiki, ar galima jį įdiegti lauke? Ačiū
Doriane
2 pranešimai
doriane fr
Taip, galite jį pastatyti lauke, tačiau geriau numatyti mažus kaiščius (panašius į palapinės kuoliukus), kad įsmigtų į žemę ir pagerintų funkcionalumą (jei ant žolės)
audrey
1 pranešimai
audrey fr
Nerekomenduoju plastikinių sienų lauke, nes mano patirtis rodo, kad jas suplėšė katė (tikriausiai dėl to, kad gyvename mieste), o mano triušis neišgyveno laisvėje....
Amélie
2 pranešimai
amélie fr
Sveiki, Siekdamas apsaugoti savo namų medines grindjuostes nuo destruktyvaus triušio, ieškau sprendimo. Šis aptvaras atrodo kaip gera priemonė apsaugoti sienų apačią. Ar galima nuimti aukštus (pakopas), kad jie būtų panaudoti aptvaro ilgio maksimaliai padidinimui? Ačiū.
PERRINE
1 pranešimai
perrine fr
Mano 2 octodonai užpuolė sienas ir atidarė vieną iš jų. Kalbant apie aukštį, taip pat reikia būti atsargiems: jei mūsų maži padarai gali užlipti ant ko nors, jie įsibėgėja ir šoka. Kitais atvejais aptvaras yra geras ir lengvai surenkamas, išardomas.
Aude
1 pranešimai
aude fr
Sveiki, Iš tiesų, plokštes galima naudoti vieną šalia kitos, o ne vieną ant kitos, jei jums taip labiau patinka. Tačiau atsižvelkite į aukštį išorinėje dalyje ;) Prie sienų pakanka vienos lentos. Asmeniškai aš nusipirkau labai ilgą ir platesnį kilimą nei aptvaras, kurį „užlenkiu“ prieš sienas, kad mano triušiukas negalėtų pajudinti plokščių ar apgraužti sienų!
Stéphanie
1 pranešimai
stéphanie fr
Sveiki, Savo sunaikinimo manijai linkusį triušį esu ieško sprendimo, kaip apsaugoti medinius grindjuostes savo būsto = pastatant skaidrius modulius apačioje, lol neturės prieigos prie grindjuosčių! Šis aptvaras man atrodo geras sprendimas sienų apačiai apsaugoti. Ar galima nuimti pakopas, kad ilginant aptvaro maksimalų ilgį? Taip! Be jokių apribojimų. Mes pirkome 2 rinkinius, vieną skaidrų ir vieną baltą tinklelį. Labai lengva surinkti ir viską galima modifikuoti kaip norima. Reikia numatyti 2 aukščius, kad jis nešokinėtų išorėn.
SALOME
3 pranešimai
salome fr
Labas, taip tai įmanoma
Doriane
2 pranešimai
doriane fr
Sveiki. Štai ką padariau – aš nepadariau aukštų, o tiesiog padariau labai didelį aptvarą. Taip pat destruktyvus triušis, o aptvaras nebuvo pajudintas jau 2 mėnesius
deborah
2 pranešimai
deborah fr
Jūs galite tai sukurti kaip norite. Asmeniškai aš turiu 3 iš 25 skydo, nes ji yra aptvare be narvo
Laure et Arnault
2 pranešimai
laure et arnault fr
Sveiki, Ar plokštė gali atlaikyti 2-2,5 kg triušio svorį, jei jis užlipa ant jos? Ačiū
OLIVIER
2 pranešimai
olivier fr
Ne, plokštės nėra skirtos tam, kad triušis užliptų ant jų.
Coralie
1 pranešimai
coralie fr
Sveiki, ar įmanoma padidinti aukštį?
Jeannine
5 pranešimai
jeannine fr
Taip, tikrai galima padidinti ūgį!
OLIVIER
2 pranešimai
olivier fr
Taip, žinoma, tai netgi rekomenduojama, nes 35 cm aukštis mano šunims per lengvas perlipti. Taigi, aš sudėjau vieną ant kitos ir daugiau jokio pabėgimo, haha.
Amelie
1 pranešimai
amelie fr
Sveiki, ar nusipirkote 2, kad padidintumėte aukštį?
Valerie
1 pranešimai
valerie fr
Sveiki, aš asmeniškai nusipirkau XL dydžio aptvarą, kad galėčiau išleisti savo du mažus žiurkes. Bet po 1 savaičių (jiems buvo apie 2 su puse mėnesio) jie lengvai sugebėjo peršokti per kraštą. Taigi nusprendėme nusipirkti kitą aptvarą, kad padidintume aukštį. Dabar pasiekėme 70 cm aukštį, bet niekas nesako, kad ateityje jie negalės peršokti ir šios aukštumos.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą