Klausimai, diskusijos apie produktus Transportavimo krepšys Urban Rodent graužikui

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Clarisse
3 pranešimai
clarisse fr
Sveiki, ar šis krepšys tinka dviem jūrų kiaulytėms? Nuoširdžiai
Carène
2 pranešimai
carène fr
Sveiki, ar būtų galima sužinoti krepšio matmenis, prašau.
Guillaume
2 pranešimai
guillaume fr
Sveiki,Plotis 12 cmIlgis 27 cmAukštis 19 cmTai man atrodo labai maža mano triušiui... jei būčiau žinojęs, tikriausiai nebūčiau pirkęs šios kuprinės.
Carène
2 pranešimai
carène fr
Ar tai buvo skirtas miniatiūriniam triušiui? Aš ieškau savo miniatiūriniam triušiui.
Guillaume
2 pranešimai
guillaume fr
Mano triušis yra 32 cm ilgio... aš pamačiau triušio krepšį ir nusipirkau jį, norėčiau gauti daugiau informacijos iš „Zoomalia“. Aš tik dabar pradedu atrasti šį pasaulį, nes mano mažoji Lilou atvyko pas mane tik praėjusią savaitę.
Cecile
1 pranešimai
cecile fr
Sveiki, ar galėtumėte pateikti matmenis, prašau? Pagarbiai, ponia Martiné

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą