Klausimai, diskusijos apie produktus Medinė platforma ir prieglauda graužikų narvui Zolia
8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
manon
labas, ar tai tinka horizontaliems strypams
2 pranešimai
boulin paquier
Taip be problemų
6 pranešimai
maria
Sveiki, ar platforma dydžio S (taigi mažiausia) tilps į 50*28 dydžio narvelį nesutrikdydama narvelio erdvės? Ačiū.
1 pranešimai
pascal
Taip, nėra problemos, mano degu mėgsta savo mezoninumą ir paprastai valgo ant jos.
2 pranešimai
boulin paquier
Sveiki! Tai priklauso nuo to, kokį gyvūną turite galvoje. Tai vis tiek yra gana didelis gabalas, netgi mažiausiam dydžiui. Asmeniškai paėmiau tai savo paukščio narvui, kuris jau ir taip yra gana didelis, taigi jis vistiek atrodo didelis.
1 pranešimai
anissa
Sveiki, ar žinote, kokia mediena buvo naudojama gaminant šias platformas, prašau?
1 pranešimai
françoise
Deja, deja, deja <!-- @content Pranešimas viršys dati pateikimo ribą .-->-->
Aš, deja, negaliu padėti šiuo klausimu.
Aš, deja, negaliu padėti šiuo klausimu.
1 pranešimai
christine
Sveiki, tai nėra nurodyta etiketėje: tiesiog parašyta medis - tas pats ir kitomis kalbomis. Galbūt Zoomalia gali jums patikslinti, iš kokios medienos yra pagaminta ši Zolia pastogė.
1 pranešimai
stephanie
Sveiki, ne, aš taip pat nežinau... tai turėtų būti pušis, galbūt. Bet kuriuo atveju šis medis yra atsparus, kol kas nėra jokių įkandimo žymių, lol.