Mano triušiukas daro savo reikalus ant mano sofos

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
mailys
1 pranešimai
mailys fr
Sveiki, turiu dvi mažas problemas su triušiuku, kurį ką tik įsivaikinau prieš savaitę. Vakar jai suėjo du mėnesiai. Ji nuolat eina į savo kraiko dėžutę, bet kai ateina ant sofos, ji dažnai šlapinasi ir palieka išmatų. Kaip jai pamokyti, kad to nedarytų? Kita problema ta, kad mano triušiukas mane dažnai kelia apie 7 val. arba 8 val. bandant atidaryti savo narvą. Ji turi maisto, viską turi, išeina į lauką visą dieną ir net vėlai vakare, bet vis tiek taip elgiasi... Pasakiau mamai, ir ji man sako naktį palikti narvą atidarytą, bet problema ta, kad ji dažnai šlapinasi ant mano sofos apmušalų. Ką manote? Ar turite kokį sprendimą ar kitų patarimų, prašau? Ar ji per maža, kad naktį narvas būtų atidarytas ar visai nuimti narvą? Ačiū, kad skyrėte laiko skaityti.
Laura
3 pranešimai
laura fr
Labas! Kalbant apie šlapinimąsi, išvalykite, kai tik jis tai padaro, ir tai gali užtrukti šiek tiek laiko. 2 mėnesiai yra per anksti, kad būtų galima atskirti nuo motinos, atjunkymas nebuvo atliktas tinkamai, todėl jūsų triušis gali būti nešvarus. Dėl ankstyvo pabudimo, kokio dydžio yra jo narvas? Patarčiau pusiau laisvės sąlygas aptvare, jis jausis patogiau.
Lauralee
3 pranešimai
lauralee fr
Labas! Mano triušis taip pat turi šiokių tokių švaros problemų (jam greitai bus vieneri metai), bet man buvo pasakyta, kad taip yra todėl, kad dar jo nesterilizavau. Tačiau galima išmokyti savo triušį būti švariam. Nereikia ant jo rėkti, nei šiaip rėkti, nei kišti jo galvą į vidų ar kitaip. Asmeniškai pastebėjau pagerėjimą, kai jį pagirdavau už pasinaudojimą kraiko dėže. Jį apdovanoju (atsitiktinai, o ne kiekvieną kartą), su juo kalbu, paglostau, o avarijos atveju tiesiog tvirtai pasakau „ne“ ir įdėdu į jo kraiko dėžę, kad suprastų. Taip pat nupirkau jam mažą pagalvėlę (įprastai skirtą katei), kad turėtų savo jaukią ir patogią erdvę, kaip aš savo lovą :) Kiek kalbu apie narvo problemas, taip: jo narvas gali būti per mažas arba jis turi nudilti dantis. Ar nupirkai jam medinių žaislų (Zoomalia svetainėje jie yra geri), medinių gabalų, kuriuos galima rasti gyvūnų parduotuvėse, ant kurių jis galėtų nudilti dantį, arba pakankamai šieno? Ir naktį įpratau uždengti jo narvą lakštu. Žinoma, palieku vieną pusę atvirą, kad nepritrūktų oro. Bet kai jo narvas apdengtas, jis jo nebebando kandžioti, ir aš galiu miegoti (miegame toje pačioje patalpoje). Be to, dabar, kai matosi pagerėjimas, vis daugiau jį palieku laisvę ir tikrai: tai kasdienis edukacinis darbas :) Reikia būti kantriam :) Sėkmės :)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą