Mano triušiui

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Nicole
14 pranešimai
nicole fr
Sveiki, esu jūsų klientė nuo tada, kai įsigijau savo Avinų veislės triušelį, kuriam dabar yra 4 mėnesiai. Norėčiau įsigyti kanapių kilimą ir norėjau sužinoti, kiek kilimų yra pakuotėje. Labai dėkoju ir linkiu laimingų 2021 metų. Ponia Nicole Derhi
Nicole
14 pranešimai
nicole fr
Ačiū, kad man atsakėte, taigi 1 kanapių kilimėlis pakuotėje. Norėčiau sužinoti, ar jį reikia keisti kiekvieną dieną ir kiek laiko jis tarnaus narve esančiam triušiui. Kitu atveju, kiek paketų reikėtų nusipirkti? Labai ačiū, kad atsakysite.
Nicole
14 pranešimai
nicole fr
Labai ačiū už jūsų atsakymą, mano triušis jau turi kraiką, tai dėžutė su grotelėmis, ir jis ten atlieka savo reikalus, o tai reiškia, kad narvas nėra per daug purvinas, ir jis nebegali mesti savo kraiko kaip anksčiau, bet noriu jam padėti kanapių kilimėlį, todėl pateiksiu užsakymą, dėkoju jums, linkiu geros nakties, ponia Derhi Nicole.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą