mano triušis slepiasi

8 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Léa
40 pranešimai
léa fr

Sveiki, mano nykštukinis triušis, kuriam netrukus sueis 6 mėnesiai, slepiasi po baldais: lova, lentyna, stalu, taburete...

Ar tai rimta, ar normalu?

Nuoširdžiai dėkoju

sabrina
80 pranešimai
sabrina fr

Labas,

Kuo tu jį maitini?

Reikia stebėti bendrą jo būklę ir jo išmatas...

Ar jis žaidžia su tavimi, ar yra gyvas?

Léa
40 pranešimai
léa fr

Jis ėda granules ir šieną. Jo išmatos yra normalios, taip, jis yra energingas.

Léa
40 pranešimai
léa fr
[kairė]Ar tai rimta?[/kairė]
sabrina
80 pranešimai
sabrina fr

Jei jo elgesys nepasikeitė, tai reiškia, kad jis nori arba žaisti, arba kažkas jį gąsdina

Léa
40 pranešimai
léa fr

Dar kartą ačiū

LAETITIA
1 pranešimai
laetitia fr

Labas,

Tikrai reikia stebėti bendrą būklę, bet kitaip tai visiškai normalu, sakau tai iš savo patirties, kadangi turiu kelis triušius, jie mėgsta slapstytis. Triušiai paprastai gyvena urvuose, todėl jie mėgsta gulėti visur, kur jiems gali priminti urvą, jie jaučiasi saugūs.

Sandy
81 pranešimai
sandy fr

Sveiki,

Kodėl jam nenupirkus namelio, kurį jis galėtų įdėti į savo narvelį, kad jaustųsi saugiai turėdamas vietą pasislėpti, jei to norėtų.

Iki greito pasimatymo

Cassandra
1 pranešimai
cassandra fr

Sveiki, aš turiu kitą problemą. Jau 3 savaitės, kai turiu savo aviną triušį, jis visada buvo atokiau, bet tai normalu; jis vis tiek prieina prie manęs ir mane uosto, bet glostymus priima tik retai. Tačiau nuo vakardienos jis slepiasi po mano sofa, beveik nenori pajudėti iš ten, nors savo aptvare turi savo namelį, kuris jo visai nedomina. Labai nerimauju dėl jo elgesio.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą