Mano triušis šlapinasi ant savęs ir nebevalgo
6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
naomé
Sveiki, turiu dvejų metų avinėlį triušį, kuris nuo vienos dienos nustoto valgyti ir gerti bei liko užsidaręs kampe (nors paprastai jis labai smalsus ir mėgsta vaikščioti), tačiau vis dar turi energijos pabėgti nuo mano rankų. Po apsilankymo pas veterinarą injekcijos nepadėjo, ir nors jis valgo tik salotas ir šviežią maistą, jis apsivemia ir jo išmatos yra labai minkštos, o jis vis dar neliečia savo maisto kampo ar granulių raciono. Nežinau, ką daryti ir netgi kas gali būti tokios būklės priežastis.
10 pranešimai
amélie
Reikia prašyti veterinaro Panacur. Mano kartais turi tai, nes tai yra vaistai nuo parazitų, iš esmės dehelmintizacijos preparatas. Reikia daryti kursą. Tai dėl šviežių produktų. Nepamirškite, kad tai priklauso ir nuo mitybos. Reikia duoti "Selective Naturals", nes tai be grūdų. Jis tikriausiai jaučia pilvo skausmą, o injekcijos yra antibiotikai. Jei jie nenustatė Panacur, reikia nuvykti pas juos ir paprašyti. Tuo tarpu reikia maitinti jį jėga. Galite sumaišyti granules su vandeniu, kad mišinys nebūtų nei skystas, nei per tirštas, naudodami pipetę. Negalima laukti per ilgai! Jis gali dėl to mirti. Taip pat kartais galima įdėti žiupsnelį smulkios žaliosios molio į jo vandenį. Ir galite užlašinti kelis lašus ant jo šviežių produktų. Čia taip pat, ne čiaupo vanduo, bet Volvic. Tai taip pat labai svarbu! Jei kol kas nespėjote gauti Panacur. Jei turite Smecta namie, galite jam duoti. Vieną šaukštą
10 pranešimai
amélie
Didelėje švirkšte granulės pasta, skirtos lesinimui, arba tiesiogiai ranka į burną, jūs jį prilaikote tarp savo šlaunų, atsiklaupęs. Sėkmės...
10 pranešimai
amélie
Smecta vienas šaukštas
10 pranešimai
amélie
15 ml vandens su švirkštu
10 pranešimai
amélie
Kitaip, budinti vaistinė, jei neturi kito pasirinkimo. Tikiuosi, kad viskas bus gerai...stiprybės
10 pranešimai
amélie
Bet pakartotinai diagnozuok pas veterinarą taip pat pirmadienį! Jei negerai, skambink skubios pagalbos vetui, nes yra budinčių veterinarų. Tuomet gali paklausti, ar nereikalingas panacuras, ir paklausti, ar tai, ko jam reikia. Tai yra skubi situacija triušiui. Nedvejodamas skambink savo veterinaro skubios pagalbos numeriu.