Mano triušis - ėdrūnas!

5 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Inès
25 pranešimai
inès fr
Sveiki visi, turiu problemą su savo triušiu - jis yra tikras smalyžius. Iš tikrųjų mano problema yra ta, kad jis neėda nieko kito, tik granules, kol jų nebelieka, ir tada intriguoja savo viržiai. Arba kiekvieną kartą, kai įdedu viržiai, jis viską išmėto po savo kraiką, ir po to jų nebelieka.
Inès
25 pranešimai
inès fr
Taip, jei tai gali padėti, mano triušytė yra būtent ta nuotraukoje. Jai yra 2 mėnesiai ir viena ar dvi savaitės. Žinoma, tai yra patelė, jos vardas yra Rubis, ir ji yra nykštukinis mini triušiukas.
Delphine
10 pranešimai
delphine fr

Sveiki,

Vien tik granulės triušiui yra labai blogai...

Pirmiausia stipriai sumažinkite jų kiekį, o šieną padėkite į šieno laikiklį (išbandykite įvairius šienus, nes triušiai gali būti labai išrankūs!). Jų yra visokių, su įvairiais skoniais, geriausia juos keisti. Pamažu galėsite įvesti žalumynus ir vaisius bei morkas kaip sveikus skanėstus.

Nesijaudinkite, ji nesilaiko bado! Pasiūlykite jai palaipsniui skirtingus dalykus, kad ji priprastų, kaip vaikams. Ir duokite mažiau granulių, tik vienu dienos metu, pavyzdžiui, ryte.

Aš asmeniškai turiu dvi mažas triušienes, kurios minta 100% natūraliu maistu, tai yra žole/šienu/žalumynais ir kai kuriais vaisiais kaip skanėstais. Jos yra labai geros būklės, valgo viską ir dėl šios dietos niekada neturėjo jokių virškinimo ar dantų problemų.

Tačiau būkite atsargūs ir labai lėtai keiskite jauno triušio mitybos įpročius, stebėkite išmatas.

Inès
25 pranešimai
inès fr
Labai ačiū už jūsų atsakymą. Iš tiesų, dėl gero oro jis buvo sode, todėl daug valgė žolės, ir aš nedaviau papildomo maisto, nes žolės pakako. Po to turėjau šieno stovą, ir jis valgė daugiau nei anksčiau. Aš laukiu, kol jis paaugs, kad pradėčiau duoti daržoves, bet mano tėtis davė jam morką, ir 17 val., kai grįžau namo, morka jau buvo suvalgyta, taigi jis valgo daug žolės, šieno, truputį granulių. Manau, kad situacija gerėja. Labai dėkoju už jūsų pagalbą, kuri man labai padėjo.
Delphine
10 pranešimai
delphine fr

Geriausia būtų, jei būdamas dviejų mėnesių jis galėtų pradėti be problemų valgyti viską, jei tik visi maisto produktai būtų įvedami labai palaipsniui.

Inès
25 pranešimai
inès fr
Ačiū, laikysiuosi jūsų patarimų

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą