Mano jūrų kiaulytė nejuda
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
7 pranešimai
juliette
Sveiki. Mano jūrų kiaulytė nesijudina, kai yra ant grindų (man tai yra parketas), bet savo narve ji jaučiasi visiškai patogiai. Norėčiau sužinoti, ar normalu, kad ji nesivaikšto už narvo ribų??? Julija
161 pranešimai
genevieve
labas,
pabandykite ant grindų patiesėti jam antklodę, nes dažnai jūrų kiaulytėms būna "šalta".
O kaip yra jo narvas (ilgis, įrengimai ir pan.)
7 pranešimai
juliette
Mano jūrų kiaulytė yra viena savo narve, todėl ji neturi labai didelio narvo. Jis yra 50 cm ant 30 cm. Jos narve yra namelis, gertuvė, nedidelis medžio gabalas dantims graužti ir dubenėlis, taip pat kartais ir javų batonėlis!
161 pranešimai
genevieve
medžiaga viduje yra tinkama Duok jam šviežių produktų, kuriuos surinksi iš savo sodo (jei turi), bet tavo narvas yra PER mažas mažiausiai 80 cm ilgio!!! Pažiūrėk į šį, jis geras tavo jūrų kiaulytei: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeur-cavie-80-p-11751.html ;)
7 pranešimai
juliette
Taip, būtent šią norėjau nusipirkti! Ir labai ačiū už tavo patarimus! ; )
18 pranešimai
nhat-to
Tavo jūrų kiaulytė nejudina, nes jos dažnai bijo didelių erdvių. Manoji pradžioje taip pat nejudėdavo, bet dabar ji mėgsta vaikštinėti po mano namus.
7 pranešimai
juliette
Taip, bet mano jūrų kiaulytė yra 6 metų, todėl tai keista!!!
18 pranešimai
nhat-to
Ar tu dažnai jį išvedi?
7 pranešimai
juliette
Taip, bet tai beprasmiška!
18 pranešimai
nhat-to
Pabandykite jį įdėti į aptvarą, jis jausis labiau apsaugotas.
7 pranešimai
juliette
Gerai, bet nesu įsitikinęs!