Mano žiurkėnas serga.
10 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
5 pranešimai
maria
Sveiki, norėčiau šiek tiek nuomonių.. Tai jau savaitė, kai įsigijau savo rusų žiurkėną, kuriam yra apie 2 mėnesius. Jau apie 4 dienas jis netenka daug kailio ant savo mažos nosytės.. jis labai daug kasosi, (pašalinau šiaudus, nes kai kuriose svetainėse mačiau, kad yra didelė rizika dėl erkių..) ir jis daug svirti, kai išeina iš savo namelio (aš jam žadinu, nes niekada jo nematau, nes jis nėra gerai) jis išeina tik naktį žaisti savo ratu, jis valgo ir eina į tualetą savo namuose, kas man atrodo keista.. visa tai man kelia nerimą.!!
13 pranešimai
isabelle
Sveiki, jūsų žiurkėnas laikosi gerai tol, kol jis valgo, geria ir atlieką savo mažus reikalus. Maniškis taip pat šiek tiek miega dieną, rečiau ateina, nes šiuo metu jie hibernuoja. Pakeiskite drožles ir tiesiog stebėkite jo mažą nosytę. Tačiau naktį jis žaidžia, valgo, viskas gerai. Jis taip pat turi priprasti prie savo aplinkos. Kalbant apie drožles, aš rekomenduoju "Copeaux Douceur des Landes". Niekada neturėjau problemų su Landes drožlėmis, kaina Zoomalia svetainėje yra tinkama.
5 pranešimai
maria
Ką tik jį mačiau, jis nebeturi nė vieno šunsnukio plaukelio ir jam teka kraujas!! Kas galėjo jam tai padaryti??
5 pranešimai
maria
Aš nežinau, ką turėčiau daryti, o rytoj sekmadienis... mano vargšas mažuti, nežinau, ką daryti...
13 pranešimai
isabelle
Tai, daugiau nei tik vetą, tai visai nėra normalu. Mano žiurkėnas žaidžia, daro salto ant savo narvo grotelių, bet jo mažas nosytė yra gerai. Tačiau, jei jūsų žiurkėnas kraujuoja iš savo mažos nosytės, tai yra skubu. Yra vetų net sekmadieniais budinčių. Skubiai pasikonsultuokite dėl savo mažylio.
13 pranešimai
isabelle
Ar jūsų žiurkėnas turi medinių žaislų, namelyčių, ar jis užsigavo nosį?
13 pranešimai
isabelle
Ar trenkėsi į nosį? Kad kraujuotų?
5 pranešimai
maria
Ne, mes konsultavome keletą svetainių, aš aptikau Olivier HCR svetainę, kuri yra nuostabi, pastebėjome, kad gyvūnėlių parduotuvių pardavėjai mums visiškai nieko nepataria. Laukiu pirmadienio ryto, kad pakeisčiau jo pjuvenas, maistą. Manau, kad būtent pjuvenos jį sužeidė... vakar vakare jo mažytė nosis buvo atvira žaizda... :(
13 pranešimai
isabelle
Sveiki, aš jums kalbėjau apie pjuvenas. Aš naudoju pjuvenas iš Landes, kurias perkame iš Zoomalia, ir neturėjau jokių problemų su žiurkėnu. Gero dienos.
5 pranešimai
maria
Taip, aš tai pakeisiu rytoj ryte, ir jis turi susitikimą pas veterinarą antradienį. Ačiū už jūsų patarimus, gero popietės
13 pranešimai
isabelle
Ačiū ir jums. Jei prireiks pagalbos dėl jūsų žiurkėno, nedvejokite kreiptis, aš taip pat turiu. Geros dienos.