Klausimai, diskusijos apie produktus Namelė graužikams - 99 cm - Maxi Duna Multy
25 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
kelly
Ar ši narvelis tinka angorų žiurkėnui tinkamai vystytis?
1 pranešimai
gaelle
Sveiki, norėčiau sužinoti, kokią platformą ar namelį nykštukiniam triušiui galiu įdėti į šį narvą, nes jame nėra jokių priedų. Ačiū
1 pranešimai
eda
Reikia pagalbos, man nepavyksta nusipirkti šio narvo, kodėl kiekvieną kartą patvirtinus mane nukreipia į pagrindinį puslapį?
1 pranešimai
jean
Sveiki visi, mano vardas Žanas, žinoma, jūs turite galimybę tai nusipirkti ir padaryti, bet ar galite garantuoti, kad ateityje nebus didelio žiurkių pavojau? Susidūriau su ta pačia problema augindamas triušius, susidurdamas su žiurkių invazija. Tačiau draugas rekomendavo veiksmingą produktą žiurkėms pašalinti, jei šiuo metu susiduriate su šia problema.
2 pranešimai
louise
Sveiki, ar šis didelis narvas tinka pelėms? Ar nėra pavojaus, kad jos praeis pro viršutines grotas? Ačiū.
13 pranešimai
manon
Sveiki, šį 2022 m. balandžio mėnesį, kokia yra atliekų konteinerio spalva, prašau? Ačiū
1 pranešimai
magali
Sveiki, ar narvas pristatomas su šieno lentyna ir nameliu? Koks yra pristatymo laikas? Skaitau komentarus ir kai kurie gąsdina, ar galima su jumis susisiekti kilus problemų? Ar dėžė gerai pritaikyta prie pleksiglido dalies? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ši narvelis tiekiamas atskirai, be įrangos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
julie
Sveiki, ką tik gavau narvą ir norėčiau sužinoti, ar normalu, kad nėra nieko, kad pritvirtintų narvą šonuose ar viršutinėje narvo dalyje???
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis narvas turi du tvirtinimus ant mažųjų kraštų, kad sujungtų viršutinę ir apatinę dalis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
caroline
Sveiki, ar yra vandens buteliukas, kuris tiktų šiai narvei????
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, galite naudoti buteliuką su siurbtuku (ref 65731) arba mažą dubenėlį, pripildytą vandens. Pagarbiai, Zoomalia komanda
11 pranešimai
robert
Sveiki, ar galėtumėte man pasakyti, prašau, ar galiu įdėti žiurkę į šį narvelį? Iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šį narvelį galite visiškai naudoti žiurkėnui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
marine
Sveiki, ar būtų galima pritvirtinti ratukus prie šios narvo kojelių, ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, šiai narve pridėti ratukus nėra galimybės. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
91491
Sveiki, ar yra šone atidarymas, kad triušis galėtų išeiti?
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Šone nėra angos. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia
1 pranešimai
dorianne
Sveiki, norėčiau įsigyti šį narvelį savo 2 vėžlių jaunikliams, bet norėčiau sužinoti, kokia apšvietimo laikiklis būtų geriausiai tinkamas šiam narveliui? Ar spaustuvinė lempa? Ar pakabinama lizdas? Iš anksto labai dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Iš tiesų galime patarti dėl pakabinamos lemputės lizdo. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
axelle
labas, norėčiau įdėti savo smiltpelės, ar būtų galima?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Į šį narvą tikrai galite apgyvendinti smiltpeles. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
aurélie
Sveiki, ar galėtumėte man pasakyti, ar tai tiktų porai suaugusių žiurkių? Pagarbiai.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, dėl jūsų suaugusių žiurkių poros ši narvelis nebūtų pakankamai aukšta, ji yra 19 cm aukščio, jie galėtų nepakankamai atsistoti ir žaisti kaip panorėję. Rekomenduoju pasirinkti didesnį modelį „zoozone narvelis“, kuris bus labiau tinkamas suaugusiems. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
justine
Sveiki :-) Ar galėtumėte man nurodyti tik konteinerio aukštį, prašau?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, dėžės aukštis yra 19 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda