Klausimai, diskusijos apie produktus Maison Ida
19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
alexandrine
Sveiki, ar tai tinka žiurkėms?
1 pranešimai
nina
Sveiki, ar šis namas tinka aštuonkojams, prašau?
3 pranešimai
jennyfer
Sveiki, ar tai gali tikti jūriniam kiauliukui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis namas netiks jūrų kiaulytei, jis bus per mažas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
tatiana
Ar šis namas tinka 1,2 kg nykštukiniam triušiui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, ne, šie namai yra sukurti mažiems graužikams, tokiems kaip pelės ar žiurkėnai. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
julien
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šie gražūs namai tiktų mano dviem smiltpelėms, nes nusipirkus medinį namelį (iš tiesų mažesnį) be žievės, jos beveik visą jį suvalgė... Jei turite pasiūlymų dėl namelio pirkimo, lauksiu Jūsų patarimų. Ačiū.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šie nameliai yra tinkami pelėms ir žiurkėnams, taigi turėtų tikti, tačiau mes negalime užtikrinti, kad jūsų graužikas jų negraužtų, nes tai priklauso nuo gyvūno charakterio. Galime patarti jam suteikti graužimui skirtų žaislų: https://www.zoomalia.com/animalerie/jouet-rongeur-c-389-1.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
4 pranešimai
carine
Sveiki. Aš jums rekomenduoju, mano abi smiltpelės yra labai patenkintos šiais nameliais ir jie yra labai patvarūs. Jau turiu juos keletą mėnesių.
1 pranešimai
nicolas
Ar yra tinkama anga džiungarų žiurkėnui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, taip, šis namelis tinka jūsų žiurkei. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
1 pranešimai
fleur
Kokia tai mediena, prašau?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Mediena yra kinietiška pušis. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
claire
Ar šis namas tinka žiurkėms?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jūsų žiurkė galės smagiai laipioti namelio paviršiumi arba jį graužti, tačiau negalės įeiti vidun, nes įėjimai yra per siauri. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
ludovic
Ar šis namas tiktų dviems degučiams, ačiū!!!!!
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis namas turėtų tikti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
4 pranešimai
carine
Sveiki. Mano dvi smiltpelės labai mėgsta šiuos namus. Jie yra itin patvarūs, juos turiu jau keletą mėnesių.
2 pranešimai
sandra
ar landu atidarymas tinka atsiskyrėliams krabams?? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šie produktai visiškai nėra tinkami krabams atsiskyrėliams. Pagarbiai, Zoomalia komanda