Klausimai, diskusijos apie produktus Mažas triušių diržas
18 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
pauline
sveiki, ar ši pakinktai tinka nykštukiniam triušiui?
1 pranešimai
claire
Turiu labai mažą triušį, sveriantį 90C gramų, ir pavadėlis jam puikiai tinka. Tereikia jį pritaikyti pagal triušio kūno apimtį
1 pranešimai
laure
Sveiki, mane labai domina šis produktas, bet turiu mažą klausimą. Ką reiškia pateikti matmenys? Ar tai 20 cm kaklo apimtis ir 33 cm juosmens apimtis? Ar tai didžiausias galimas dydis? Koks yra minimalus reguliuojamas dydis?
1 pranešimai
467450
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar pavadėlis pateikiamas kartu su petnešomis.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Pavadėlis yra įtrauktas į petnešas. Pagarbiai, Zoomalia komanda
3 pranešimai
jodie
Sveiki, Ar šis diržo dydis tiktų mano 9 mėnesių jūrų kiaulytei (ji yra maždaug 20 cm ilgio)? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šie diržai yra sukurti triušiams. Tačiau jų matmenys yra: 20–33 cm, atsižvelgiant į jūsų jūrų kiaulytės matmenis, tai galėtų tikti. Nuoširdžiai, Christelle iš Zoomalia
1 pranešimai
véronique
labas, Ar šis diržas gali būti tinkamas šinšiloms? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis diržas skirtas mažiems triušiams. Vis dėlto, jei jūsų šinšilas telpa į diržo matmenis (20–33 cm/8 mm), galbūt galėsite jį pritaikyti savo gyvūnui. Pagarbiai, Christelle iš Zoomalia
3 pranešimai
julia
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis diržas tiktų angoros žiurkėnui? Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Šis S dydžio pakinktai yra mažesni: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-harnais-petits-mammiferes-casual-noir-p-15352.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laetitia
Sveiki, Ar galima pasirinkti spalvą? Nes mane domina šis diržas, bet tik žydros spalvos... Ačiū už atsakymą, Pagarbiai Laetitia
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Deja, jūs negalite pasirinkti pakinktų spalvos. Spalvos priklauso nuo tiekimo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
7 pranešimai
virginie
Sveiki, aš turiu žaislinį triušį, ar ši pakinktai jam tiktų? Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šios petnešos turėtų puikiai tikti. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
yanma
labas, norėčiau sužinoti, ar šie pakinktai tiktų mano aštuonių mėnesių dekoratyviniam triušiui. iš anksto dėkoju
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Jis puikiai tiks jūsų nykštukiniam triušiui. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
anais
Labas vakaras, norėčiau sužinoti, ar visos spalvos yra prieinamos, iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, jūs negalite pasirinkti spalvos, tai priklauso nuo tiekėjo. Pagarbiai, Zoomalia komanda