Klausimai, diskusijos apie produktus Mažas modulinis aptvaras graužikams Zolia Tex - 8 dalys

100% klientai

rekomenduoti šį produktą

9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Alisson
1 pranešimai
alisson fr
Sveiki, mano žiurkėnas sugeba išlipti iš aptvaro viršaus, nes smiltpelė yra judresnė. Tačiau galime uždėti apsauginį tinklą. Jis nesvyruoja.
Elodie
2 pranešimai
elodie fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis aptvaras tiktų mano smiltpelėms? Ar, jei jos remiasi į jį, jis gali nuvirsti ir ar jos gali pabėgti per viršų? Ačiū
alexia
1 pranešimai
alexia fr
Sveiki, ar jis tinka lauko vėžliui?
annette
1 pranešimai
annette fr
Negalėčiau jums atsakyti, aš jį naudoju patalpoje savo jūrų kiaulytei; todėl spėju, kad ir žiurkėms tiktų. Tokį aptvarą padovanojau draugei, kuri turi sausumos vėžlį ir jūrų kiaulytę. Paklausiu jos ir grįšiu su atsakymu. Pats savo jūrų kiaulytės nelaikyčiau neatidžiai prižiūrimos lauke. Saugokitės plėšrūnų
Damien
1 pranešimai
damien fr
Sveiki, būtent dėl šios naudojimo situacijos aš jį naudoju. Kad visa struktūra būtų laikoma, pridėjau "rislans", kad barjerai nesusiskirstytų. Tačiau būkite atsargūs, vėžliai kasa, todėl jei jų "parkas" yra ant žemės, jie galės pabėgti. Be to, nėra stogo, kad būtų apsaugoti nuo kačių, paukščių ar kitų plėšrūnų. Tai laikinas parkas, kurį reikia prižiūrėti. Ilgalaikiam naudojimui geriau numatyti tvirtesnę įrenginį su stogu ir tvora apačioje, kad jie negalėtų kasti.
Cécile
1 pranešimai
cécile fr
Dienos metu su plėšrūnų stebėjimu tai labai gerai. Aš juos naktį laikau apsaugotame aptvare. Būtų išmintinga, jei šis produktas būtų pasiūlytas su ant viršaus pritaikomu apsauginiu tinklu. Tai būtų puiku;
Séverine
2 pranešimai
séverine fr
Sveiki, manau, kad aptvaras gali būti naudojamas ir vėžliams, tačiau erdvė yra labai maža, todėl reikės jį pritvirtinti prie žemės. Taigi trumpam laikui yra tinkamas, bet nepalikite gyvūno kelioms valandoms.
Céline
86 pranešimai
céline fr
Sveika, Alexia, aš jums rekomenduočiau šį specialų vėžlių aptvarą (šiuo metu nėra prieinamas), tačiau kviečiu paspausti "pranešti man, kai jis bus vėl sandėlyje": https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-toutes-saisons-pour-tortues-zolia-vico-p-57745.html Pagarbiai, Céline iš Zoomalia.
Gwendoline
3 pranešimai
gwendoline fr
Sveiki, ar šis parkas tinka žiurkėms?
Séverine
2 pranešimai
séverine fr
Šį daiktą įsigijau savo žiurkėms, tačiau aiškiai matyti, kad sienelės joms yra per žemos.

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą