Klausimai, diskusijos apie produktus Mažas modulinis aptvaras graužikams Zolia Tex - 8 dalys
9 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
alisson
Sveiki, mano žiurkėnas sugeba išlipti iš aptvaro viršaus, nes smiltpelė yra judresnė. Tačiau galime uždėti apsauginį tinklą. Jis nesvyruoja.
2 pranešimai
elodie
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šis aptvaras tiktų mano smiltpelėms? Ar, jei jos remiasi į jį, jis gali nuvirsti ir ar jos gali pabėgti per viršų? Ačiū
1 pranešimai
alexia
Sveiki, ar jis tinka lauko vėžliui?
1 pranešimai
annette
Negalėčiau jums atsakyti, aš jį naudoju patalpoje savo jūrų kiaulytei; todėl spėju, kad ir žiurkėms tiktų. Tokį aptvarą padovanojau draugei, kuri turi sausumos vėžlį ir jūrų kiaulytę. Paklausiu jos ir grįšiu su atsakymu. Pats savo jūrų kiaulytės nelaikyčiau neatidžiai prižiūrimos lauke. Saugokitės plėšrūnų
1 pranešimai
damien
Sveiki, būtent dėl šios naudojimo situacijos aš jį naudoju. Kad visa struktūra būtų laikoma, pridėjau "rislans", kad barjerai nesusiskirstytų. Tačiau būkite atsargūs, vėžliai kasa, todėl jei jų "parkas" yra ant žemės, jie galės pabėgti. Be to, nėra stogo, kad būtų apsaugoti nuo kačių, paukščių ar kitų plėšrūnų. Tai laikinas parkas, kurį reikia prižiūrėti. Ilgalaikiam naudojimui geriau numatyti tvirtesnę įrenginį su stogu ir tvora apačioje, kad jie negalėtų kasti.
1 pranešimai
cécile
Dienos metu su plėšrūnų stebėjimu tai labai gerai. Aš juos naktį laikau apsaugotame aptvare. Būtų išmintinga, jei šis produktas būtų pasiūlytas su ant viršaus pritaikomu apsauginiu tinklu. Tai būtų puiku;
2 pranešimai
séverine
Sveiki, manau, kad aptvaras gali būti naudojamas ir vėžliams, tačiau erdvė yra labai maža, todėl reikės jį pritvirtinti prie žemės. Taigi trumpam laikui yra tinkamas, bet nepalikite gyvūno kelioms valandoms.
86 pranešimai
céline
Sveika, Alexia, aš jums rekomenduočiau šį specialų vėžlių aptvarą (šiuo metu nėra prieinamas), tačiau kviečiu paspausti "pranešti man, kai jis bus vėl sandėlyje": https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-toutes-saisons-pour-tortues-zolia-vico-p-57745.html Pagarbiai, Céline iš Zoomalia.
3 pranešimai
gwendoline
Sveiki, ar šis parkas tinka žiurkėms?
2 pranešimai
séverine
Šį daiktą įsigijau savo žiurkėms, tačiau aiškiai matyti, kad sienelės joms yra per žemos.