Klausimai, diskusijos apie produktus Back-2-Nature kraikas graužikams
12 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
2 pranešimai
aurelie
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar šios kraikas gali būti kompostuojamas? Ačiū
1 pranešimai
michael
Sveiki, yra katėms skirtų kraikų, kuriuos galima kompostuoti, pašalinus išmatas. Todėl darau išvadą, kad ir šis kraikas turėtų būti kompostuojamas. Verta išbandyti
14 pranešimai
christelle
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar mano triušiui pavojinga, jei jis valgo šias paklodes. Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą.
2 pranešimai
aude
Sveiki, aš nežinau, bet mano triušis niekada nebandė to valgyti.
1 pranešimai
eléa
Sveiki, iš tiesų zuikiui nėra gerai valgyti šią kraiką. Asmeniškai aš neturėjau jokių problemų su savo zuikiais, kai naudojau kanapių kraiką, jie visada jį valgydavo, bet nuo tada, kai pakeičiau į šį, jie niekada nemėgino jo valgyti ir vis dėlto vienas iš jų yra tikra gurmanas ir valgo viską, ką tik gali.
2 pranešimai
justine
Mano triušis, pelės ir katės niekada nebandė jos valgyti. Dabar manau, kad nedidelis kiekis nėra problema, nes tai tik popierius, tačiau jei tai būtų jos pagrindinis maistas, tada galbūt kiltų užsikimšimo rizika.
1 pranešimai
bertrand
Mano triušis niekada nevalgė šių kraiko. Labai veiksmingas kraikas. Jokios alergijos.
1 pranešimai
chris
Sveiki, ar šios kraikas tinka jaunam karališkam pitonui?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Patvirtiname, kad ši kraikas tinka jaunai karališkajai pitonui, nes jis pagamintas iš popieriaus. Nepamirškite aprūpinti jį keitimosi dėžute, nes aplinka bus sausa. Pagarbiai, Madeline iš Zoomalia
7 pranešimai
laura
kiek sveria 30L krepšys?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, 30L kuprinės svoris yra 8,3 kg. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
celine
Sveiki, kodėl pristatymo laikas toks ilgas? Jei pateiksiu užsakymą su kitais produktais, ar turėsiu laukti ir kitų produktų? Iš anksto dėkoju.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, šis produktas yra užsakytas iš mūsų tiekėjo. Patariame kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo skyrių dėl išsamesnės informacijos apie jūsų užsakymą. Pagarbiai, Zoomalia komanda