Klausimai, diskusijos apie produktus ZOLIA OPI lauko gardas iš metalo mažiems graužikams ir triušiams
100% klientai
rekomenduoti šį produktą
20 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
celine
Sveiki, ar būtų galima nusipirkti tik apsauginį tinklą šiam aptvarui, nes kilpelės yra įplyšusios ir tinklas nebesilaiko ...? Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymą
2 pranešimai
daphne
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar aptvarą galima taip pat naudoti patalpose. Labai ačiū už jūsų atsakymus!
2 pranešimai
pauline
Sveiki, parką galima pastatyti viduje, tačiau jungiamieji kaiščiai įsmeigiami į žolę dėl didesnio stabilumo..
2 pranešimai
daphne
Ačiū, Pauline. Taigi, ar galiu nenaudoti į žemę besileidžiančių kuoliukų? Ar narvas tada slinks ant žemės? Bet ar grotos tarpusavyje liks vientisos ir stabilios? Svarstau tarp šio modelio ir Merry modulinės aptvaros, kuri atrodo mažesnė.
1 pranešimai
christian
Sveiki, be kuoliukų, kurie įsmeigiami į žolę, skydai laikysis kartu, o jei kuoliukus įdėsite ant kieto paviršiaus, kadangi jie nebus įsmeigti, parkas gali būti nestabilus.
1 pranešimai
valérie
Kuolikai, jungiantys šoninius skydus, įsiskverbia į žemę, bet aš papildomai įkaliau palapinės kuolelius, kad jie gerai laikytųsi, nes mano nykštukas triušis taip pat linkęs pakelti aptvarą: su palapinių kuoliukais viskas tvarka!
1 pranešimai
patricia
labas, aš turiu labai protingą jūrų kiaulytę. Jis pakelia visas groteles arba jas peršoka. Aukštis yra gerai, bet norėčiau sužinoti struktūros svorį, nes jis įkiša savo nosį ir pakelia groteles. Jei jos bus per lengvos, tai neveiks. Pasakykite, ką apie tai manote. ačiū
1 pranešimai
laetitia
Labas vakaras, turiu tokį pat narvą nykštukiniui triušiui, jis sugeba jį pakelti, bet tada negali perlipti. Pagarbiai
2 pranešimai
pauline
Sveiki, turiu jūrų kiaulytę, todėl, kad ji peršoktų, reikia eiti, nes tai yra aukštai. O jūs turite tentu uždengti viršuje, todėl neįmanoma, kad ji peršoktų virš jo. Aš neturiu problemų, jis jų neiškelia, jie gerai įdėti į žemę dėka kuoliukų.
1 pranešimai
anaïs
Sveiki, norėčiau sužinoti, koks yra skirtumas tarp šio parko "ZOLIA OPI išorinis metalinis aptvaras mažiems graužikams ir triušiams" ir "Graužikų aptvaras su tinklu", nes abu turi 8 labai labai panašaus dydžio skydus ir yra beveik už tą pačią kainą. Kas skiriasi, prašau? Ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šie du produktai yra iš esmės vienodi, skiriasi tik kaina. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
laura
Sveiki, kokie yra aptvaro plokščių matmenys?
11381 pranešimai
zoomalia
Labas, Vieno skydo matmenys yra 57 x 56 cm. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
fabienne
Labas, nusipirkau šį lauko aptvarą zodiakalių apžvalgų, tačiau dėžutėje neturiu kuolų, kad surinkčiau plokštes. Ar galite man juos atsiųsti, prašau?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, dėl Aptarnavimo po pardavimo (SAV) paslaugos kviečiame tiesiogiai susisiekti su mūsų Klientų aptarnavimo tarnyba per savo užsakymo sekimą. Jie padarys viską, kas įmanoma, kad greitai atsakytų ir atsiųstų jums trūkstamas dalis. Taip pat galite skambinti mūsų Klientų aptarnavimo skyriui numeriu 0 892 494 028 (nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 10:30 iki 12:30 ir nuo 14:30 iki 17:30). Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
line
Sveiki......Kada vėl turėsite „Zolia OPI“ lauko parko iš metalo mažiems graužikams ir triušiams atsargų, prašau? Pagarbiai, ponia Garnier
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis parkas vėl bus prieinamas sausio pabaigoje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
1 pranešimai
sandra
Sveiki, ar šis mažas oktogoninis gardelis gali būti įkištas į žemę ar ne? Ar jis tiktų mažoms sausumos vėžliukėms, ar ne? Prašau? Aš gerai pastebėjau, kad tarpas tarp strypų yra 2 cm, ir tai neturėtų kelti problemų, bet aš nenorėčiau, kad jos pabėgtų po apačia, jei skydeliai nebūtų pakankamai sujungti su žeme. Ačiū. Sandra.
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, Šis aptvaras pritvirtintas tiesiai ant žemės, jei paviršius yra lygus, nėra rizikos, kad jūsų vėžliai galėtų pralįsti po juo. Pagarbiai, Zoomalia komanda
2 pranešimai
bélinda
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar nusipirkęs 2 aptvarus galėsiu juos sujungti, kad sukurtume didesnį?
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki, galite sujungti kelis parkus į vieną arba naudoti tik dalį panelių, kad pritaikytumėte galutinio parko dydį. Pagarbiai, Zoomalia komanda