lauko aptvaras žiurkėms

1 atsakymas
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
CORINNE
3 pranešimai
corinne fr

Labas,

Aš turiu 10 žiurkių, laikomų 4 skirtinguose narveliuose (kai kurios sunkiai sugyvena...), norėčiau jas kurį laiką laikyti lauke aptvare, kol valysiu jų namus. Kokį aptvarą turėčiau pasirinkti?

AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ

Corinne

Stéphane
7 pranešimai
stéphane fr

Aš nuoširdžiai manau, kad paprastas triusio aptvaras bus pakankamai geras. Tačiau būkite atsargūs ir nesirinkite per didelio tarpo tarp grotų. Po to, jūs turite žinoti, kokioje erdvėje jie gali lengvai pralįsti. Ar 3 cm netinka žiurkei? Asmeniškai, aš namuose turiu tik mažas smiltpeles ir neradusi tinkamo aptvaro (pakankamai aukšto ir su plonais grotų tarpais), aš pasigaminau pati iš labai didelių pramoninių dėžių. Taip joms suteikiau 1m ant 1m ploto, kuriame jos gali bėgioti. :)

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą