LAUKINIS TRIUŠIS

6 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
joelle
4 pranešimai
joelle fr

Mes priėmėmė laukinį triušį ir norėtume jam surasti gražią aptvarą ar tinkamą namelį, bet pagamintą visą iš metalo, nes jis graužia medį.

Nerandu nieko, kas atitiktų mano pageidavimą, ar galėtumėte man patarti, prašau.

Iš anksto dėkoju už atsakymą.

JOELLE.

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Labas Joelle,

Tu turi metalinius aptvarus graužikų, triušių narvų ir aptvarų kategorijoje. Ar jie tau netinka?

Tiesa, kad svetainėje visi triušių narvai yra mediniai.

Kaip radai savo triušį?

Iki pasimatymo!

joelle
4 pranešimai
joelle fr

Visų pirma, ačiū Sandra už tavo atsakymą. Šie aptvarai man tinka, bet man taip pat reikia papildomų apsaugų, nes mūsų Sirop yra tikras gudruolis. Šiuo metu jis yra aptvare, kuriam padidinau žemę, kad nepabėgtų. Jį gavome dar visai mažą, mūsų vestis, Victorine, jį pagavo savo urve, ir jį pasilikome, nes abu nuolat glamonėjasi ir yra didelė meilė, tačiau Sirop vis tiek išsaugojo savo laukinį instinktą, ir tik aš galiu jį tvarkyti. Ačiū, Sandra, galbūt pasimatysime vėliau, o tu ar turi kokių nors triušių ar kitų gyvūnų?

Sandra
1 pranešimai
sandra fr

Labas, Joelle,

Turėjau triušį, bet tai buvo nykštukinis, naminis triušis. Turi būti atsargi, kad jis nekastų ir nepabėgtų.

Linkėjimai Sirop ir Victorine 

Iki pasimatymo!

joelle
4 pranešimai
joelle fr

Labas Sandra,

AČIŪ už tavo atsakymą, atrodai maloniai. Vis dar ieškau aptvaro Siropui, norėčiau, jei tau ne per sunku, kad duotum man savo nuomonę. Jei gali pažiūrėti svetainėje "AU PRIX BON.fr", rasi modelį "didelis kiškio voljeras su bitumine stogu" už 147EURŲ. Sutvirtinus dugno tinklą, kaip jau padariau jo parke, ar manai, kad tai tiktų? Nes žinai, dieną jis yra lauke savo parke, bet naktį mes jį įnešam į vidų, nes priešais namus yra miškas, ir nenoriu, kad jį užpultų koks gyvūnas, o ir Victo, kai ateina naktis, eina į savo narvą, kad parodytų mums, jog laikas jį įnešti. Manau, kad mes truputį išprotėję!

Iki ir ačiū, Sandra. Jei nori, atsiųsiu tau nuotrauką su Sirop ir Victo.

Sandra
261 pranešimai
sandra fr

Labas, Joelle,

Man nepavyko rasti to triušių narvo, apie kurį pasakojai. Iš tiesų geriau jį įnešti vakare, manau, kad vargingasis Sirupas nebūtų suvalgytas! Bet ne, jūs nesate išprotėję, tiesiog labai mylite savo gyvūnus, ir tai yra labai geras dalykas!!!

Ir nedvejodami įkelkite į forumą Sirupo ir Viktorijos nuotrauką!

Iki greito pasimatymo!

joelle
4 pranešimai
joelle fr

LABAS SANDRA, jei nori, pabandyk ieškoti po pavadinimu „DIDELIS NARELIS SU BITUMO STOGU“.

Galbūt taip ir rasi. Tačiau nesijuok, nežinau, kaip įkelti nuotrauką į forumą, bandžiau vakar ir manau, kad esu tam per gremėzdiška, tačiau elektroniniu paštu problemų nėra.

Turiu išvykti su Victo, kad rinkčiau pienių Sirupui, jis jas dievina, linkiu tau geros dienos ir nekantrauju vėl iš tavęs išgirsti.

JO

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą