Klausimai, diskusijos apie produktus Lankstus audinio laktelis
3 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
1 pranešimai
belinda
Sveiki, man nepavyksta pritvirtinti gaminio ant savo narvo (Zolia Keiko) strypų. Jis sukasi ore, o užkliudžius nedideliu smūgiu, nukrenta. Galima sakyti, kad su dviem žiurkėmis ant jo tikrai nelaikys. Ar mano gaminys gali būti brokuotas? Be to, jis akivaizdžiai apgadintas iš vienos pusės.
1 pranešimai
genevieve
Taip, jei jis sukasi tuščiai, tai yra defektas! Šie lankstūs peršarai tinka mažiems papūgoms, maksimalus dydis - amazonės. Laikui bėgant, jie atsiklijuoja nuo plastikinio antgalio. Kartais kai kurie yra labai prastai priklijuoti, greitai atsiklijuoja! Bet mes galime juos vėl priklijuoti ir tada jie gerai laiko! Nepaisant to, aš juos naudoju, ir kai jie vėl tinkamai priklijuoti, jų gyvenimo trukmė pailgėja! Amazonė mėgsta būti ant jų!
1 pranešimai
sarah
Labas vakaras, visai nesuprantu pasiūlymo. .15eu 60 tai ar abu? ar visi trys. parašyta ×2, bet ar neturėtų būti 10eu 40, jeigu tik už 2. nesuprantu. ir ar tai tiktų Korėjos voverei? ačiū
11381 pranešimai
zoomalia
Sveiki,
Iš tiesų, tai yra 3 kartelių rinkinys, dėkojame, kad pranešėte apie šią klaidą. Ši kartelė nėra sukurta voverėms, tačiau turėtų tikti.
Pagarbiai,
Zoomalia komanda
Iš tiesų, tai yra 3 kartelių rinkinys, dėkojame, kad pranešėte apie šią klaidą. Ši kartelė nėra sukurta voverėms, tačiau turėtų tikti.
Pagarbiai,
Zoomalia komanda