Klausimai, diskusijos apie produktus Specialios grauziku ir pauksciu pakratai is kukuruzu burbuoliu HAMIFORM

19 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
Victorine
2 pranešimai
victorine fr
Sveiki, turiu šiek tiek keistą klausimą - mano šunys iškasė daug duobių mano sode. Kadangi ji yra biologiškai skaidoma, ar galiu ją naudoti užpildyti duobes, kai keičiu iš savo paukščių narvo? Ačiū!
Marie Christine
2 pranešimai
marie christine fr
Aš nežinau, prisipažįstu, nes naudoju savo papūgai, bet mano sode yra skylių dėl sausros, manau, pabandysiu, nes tai biologiškai skaidoma. Gražios dienos
Magali-Fleur
1 pranešimai
magali-fleur fr
Manau, kad tai gali pritraukti graužikus...
Lucas
1 pranešimai
lucas fr
Sveiki, aš jau 3 dienas turiu triušį. Ką tik pakeičiau jo kraiką, ir jis pradėjo jį ėsti prieš grįždamas prie šieno. Ar turėčiau dėl to nerimauti?
Isabelle
1 pranešimai
isabelle fr
Sveikas, Lukai, Mano triušis taip pat šiek tiek ėda švarių kukurūzų kraiką ir jaučiasi gerai. Kadangi tai kukurūzų burbuolės, manau, kad jose lieka kukurūzų grūdelių, kurie jiems patinka.. be to, tai trašku! :-)
Elodie
8 pranešimai
elodie fr
labas nuo gegužės mėnesio pradžios norėčiau užsisakyti 30 litrų kraiko pakuočių už 27€, tačiau, deja, jos visada yra išparduotos. Kada jūsų tiekėjas planuoja pristatyti šią prekę? Situacija tampa ilgalaikė. Mano gyvūnai tuoj liks be kraiko. Laukiu jūsų atsakymo. Pagarbiai, Elodie
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, mūsų produktas vėl yra sandėlyje. Nedvejodami užsisakykite. Dėkojame už jūsų pasitikėjimą. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Elodie
8 pranešimai
elodie fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar vėl turėsite dviejų 30 litrų kačių kraiko pakuočių po 27 €? Laukiu jūsų atsakymo. Pagarbiai, Elodie
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Užsakymas 30L šiuo metu yra mūsų tiekėjo. Kai tik gausime, jis bus rodomas kaip "sandėlyje" mūsų svetainėje. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Elodie
8 pranešimai
elodie fr
labas, norėčiau užsisakyti kraiko komplektą už 27 €, bet gaunu klaidos pranešimą, ar tai normalu? Lauksiu jūsų atsakymo. Pagarbiai, Elodie
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Atsargos šiuo metu yra nepakankamos, dėl to šiuo metu negalite užsisakyti šio partijos. Šis straipsnis šiuo metu užsakytas iš mūsų tiekėjo. Kai tik gausime papildymą, jis mūsų svetainėje bus pažymėtas kaip "sandelyje". Pagarbiai, Zoomalia komanda
Elodie
8 pranešimai
elodie fr
labas, norėčiau sužinoti, ar vėl turėsite kraiką už 27 €? Lauksiu jūsų atsakymo. Pagarbiai, Élodie
Elodie
8 pranešimai
elodie fr
labas, norėčiau sužinoti, iki kada galima užsisakyti 2 produktus už 27 €? laukiu jūsų atsakymo. su pagarba, Elodė
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Šis pasiūlymas galioja tol, kol baigsis atsargos. Pagarbiai, Zoomalia komanda
Elodie
8 pranešimai
elodie fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, kiek kilogramų sudaro 10 litrų ir 30 litrų, jei galėtumėte, prašau.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, 10 litrų talpos maišas sveria apie 5 kg30 litrų talpos maišas sveria apie 15 kgPagarbiai, Zoomalia komanda
STEPHANE
1 pranešimai
stephane fr
Sveiki, ieškau pjuvenų, kurias galėčiau naudoti savo vištidėje, bet nežinau, kokį produktą įsigyti; ar galėtumėte man duoti patarimų?
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Mes galime jums patarti šį straipsnį: https://www.zoomalia.com/animalerie/litiere-fibre-de-coco-agglomerante-pour-poules-rongeurs-et-reptiles-p-17062.html Pagarbiai, Zoomalia komanda
adeline
1 pranešimai
adeline fr
Sveiki, norėčiau sužinoti, ar tai, ką darau savo nykštukiniam triušiui, yra gerai ar ne. Aš įdedu kanapių pakratus į visą jo narvelį ir į tualeto dėžę graužikams dedu kukurūzų burbuolių kraiką, ar tai gerai? Tačiau mano triušis tuštinasi šalia savo maisto dubenėlio! Dėkoju su pagarba.
Zoomalia
11381 pranešimai
zoomalia fr
Sveiki, Patvirtiname, kad teisingai elgiatės, suteikdami savo triušiui atskirą dėžutę pakratui. Jis prie to pripras ir netrukus pradės ten atlikti savo reikmes. Pagarbiai, Sandy iš Zoomalia

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą