kregždė

2 atsakymai
Norėdami sekti šią diskusiją arba joje dalyvauti, turite būti prisijungę. Prisijunkite prie manęs
saverio
1 pranešimai
saverio fr

labas rytas

norėčiau mažos konsultacijos, turiu kregždes, kurios susisuko lizdą vištidėje, tačiau vištidės stogas yra iš metalo, yra mažų paukščių, jie gali mirti nuo šilumos, aš jiems daviau gerti, ką dar galėčiau padaryti, nes manau, kad mama neturėtų būti toli.

ačiū

hamid
13 pranešimai
hamid fr

Sveiki, jūs teisingai reagavote, dabar šie paukščiai yra pripratę prie šilumos, o motina turi juos hidratuoti :)

marie-therese
5 pranešimai
marie-therese fr

padarykite nedidelę angą, kad cirkuliuotų oras. Kiekvienais metais nuo balandžio 1 d. mano garaže apsigyvena kregždžių pora, kuri užaugina dvi vadas, ir aš mačiau, kaip tėvai vėdina savo jauniklius sparnų judesiais

Slapukų politika
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų svetainėje, kad pagerintume jūsų naudotojo patirtį, kad galėtume teikti asmeniškai pritaikytą reklamą ir statistiniais tikslais suprasti, kaip mūsų klientai naudojasi mūsų paslaugomis. Patikimi partneriai taip pat naudoja šiuos įrankius kaip mūsų skelbimų rodymo dalį. Savo slapukų nuostatas galite bet kada pakeisti prisijungę prie savo paskyros..
Prašome jūsų sutikimo naudoti slapukus ar panašius įrankius, kad jums būtų lengviau apsipirkti mūsų... Skaityti daugiau
Nustatykite savo pasirinkimus Sutinku
Programa "Zoomalia Su Family'z uždirbti +50 pts su kiekvienu užsakymu ir naudokitės užsakymo stebėjimo pranešimais realiuoju laiku
Programa "Zoomalia Padidinkite savo kačiuką su "Zoomalia" programėle !1000 pts už kiekvieną atsisiuntimą ir +50 pts už kiekvieną užsakymą